Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dembele hayali kurmayin beyler 19 yasindaki bir potansiyel turkiye ligine gelmez

Avrupa'dan men edilmis bir takima hicte gelmez

Muslera

Sabri nestadter balta carol

Selcuk Topal

Sinan Sneijder Bruma

Podolski

Bu yönetim'le en fazla boyle bir kadro olur hayal kurmayin

Ya şu Avrupa men olayını da abartıyorsunuz , şampiyonlar ligi olsa hadi neyse de uefa olsa ne olur olmasa ne olur. Hele bir de yönetim ona göre transfer politikası yapacak demiyorlar mı gülmekten ölüyorum , sanki uefa 20 30 milyon veriyor da strateji değişiyor . Oyuncular için hiçbir zaman UEFA çekici gelmemiştir , parasını verirsen UEFAsız da gelir . Şampiyonlar ligi ayrı ona bir şey demem ama.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Muslera

Sabri nestadter balta carol

Selcuk Topal

Sinan Sneijder Bruma

Podolski

Bu yönetim'le en fazla boyle bir kadro olur hayal kurmayin
Begenmedigimiz Topal ile Neustadter'i bile alabileceklerine inanmıyorum ? En fazla Emrah,Engin falan alırlar.Ustune Muslera,Sneijder,Poldi uclusunden birisini yollarlar gibi.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Forvete eren derdiyok'u almak lazim kasimpasa satacak buyuk ihtimal

Bjk topali aliyorsa ve 2.5 veriyorsa yedek icin degil oynatmak icin veriyordur buyuk ihtimal atiba gidici

Ya şu Avrupa men olayını da abartıyorsunuz , şampiyonlar ligi olsa hadi neyse de uefa olsa ne olur olmasa ne olur. Hele bir de yönetim ona göre transfer politikası yapacak demiyorlar mı gülmekten ölüyorum , sanki uefa 20 30 milyon veriyor da strateji değişiyor . Oyuncular için hiçbir zaman UEFA çekici gelmemiştir , parasını verirsen UEFAsız da gelir . Şampiyonlar ligi ayrı ona bir şey demem ama.

Düzenli olarak Avrupa kupalarına katılmak, Avrupa Ligi'nin ekonomik getirisinden çok, UEFA puanımızı arttırmamız için çok önemli. Avrupa Ligi'nde çeyrek final yapmak neredeyse 20 puan getiriyor. Katılamadığımız 10/11 sezonunun acısı daha yeni çıktı mesela. Önümüzdeki sezon kayıtlardan silinsin diye 5 sene daha beklemek zorunda kalacağız, şampiyonlar liginde 2. torba hayalini gerçekleştirmek için. Veya ön elemeyle katılmamız gerektiğinde seri başı olup FB gibi Arsenal'i, Shaktar'ı çekmemek için. Veya Avrupa Ligi'nde 1. torbada yer almak için. Başarılı ol ya da olma, hiç yoktan 6 maça çıkmak hiç katılamamaktan iyidir. 6 maçta 1 puan toplayabildiğimiz 2014/15 sezonunda bile hanemize 6.2 puan eklendi UEFA kulüp sıralamasında. Bu sezon 3. çıkıp direk top32'de elendiğimiz halde 10.3 puan geldi.

bu fener ne pok yiyecek lan?kimi alacaklar...engin bekdemire,orkan çınara,kerem demirbaya sulanmasalar bari.

Düzenli olarak Avrupa kupalarına katılmak, Avrupa Ligi'nin ekonomik getirisinden çok, UEFA puanımızı arttırmamız için çok önemli. Avrupa Ligi'nde çeyrek final yapmak neredeyse 20 puan getiriyor. Katılamadığımız 10/11 sezonunun acısı daha yeni çıktı mesela. Önümüzdeki sezon kayıtlardan silinsin diye 5 sene daha beklemek zorunda kalacağız, şampiyonlar liginde 2. torba hayalini gerçekleştirmek için. Veya ön elemeyle katılmamız gerektiğinde seri başı olup FB gibi Arsenal'i, Shaktar'ı çekmemek için. Veya Avrupa Ligi'nde 1. torbada yer almak için. Başarılı ol ya da olma, hiç yoktan 6 maça çıkmak hiç katılamamaktan iyidir. 6 maçta 1 puan toplayabildiğimiz 2014/15 sezonunda bile hanemize 6.2 puan eklendi UEFA kulüp sıralamasında. Bu sezon 3. çıkıp direk top32'de elendiğimiz halde 10.3 puan geldi.

Dedikleriniz de haklısınız da ben oyuncu bazında yazdım yoksa her sene UEFA olursa gerek yok anlamında demedim tabi:)

Aspor fotomac fanatik fotospor falan lan bunlara inanilir mi sapik misiniz. Bunlardan biri james'i fenere kiralik getiriyordu :D buna gore dusunup inanin.
Ben hic umutlanamiyorum ayrica bunlar birsey basaramazlar. Ha sneijderi de satamazlar kendi istegi uzerine gitmedikce, kadro disi birakma sanslari da yok yillik 4,5 milyon euroyu bilerek cope atamazlar yemez. Sirf bu adam icin en az 50-60 bin forma alan vardir.

Ayrica galatasaray baskani global olmak zorunda. Taraftar ayaklanmali arkadas bu kadar net isbecere para bile vermemis adamlar arastirma icin ne vurgun yapildi su kulupte lan. Seffaf degil miyiz lan biz yonetimden birisi gitsin bu arastirmayi yaptirsin parasini biz toplariz

Sergen şu Dembele'yi bi getir artık be kardeşim :D

La yönetimdeki çapsızlar senin kadar heyecanlı ve istekli olsalar içim gam yemeyecek

Rakiplerle çok dalga geçtik Allah cezamızı verdi bu yönetimle bizi sınıyor şuan :D
bir iki ingiliz sitesi haber yapmış,biraz şaşkınlar dembelenin bize gelmesiyle alakalı.ciddiyiz.ben nöbetteyim,bakıyorum fulham haberlerine : )bişey olursa yazıcam..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt