Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun Özbek'ten Fatih Terim açıklaması: "Galatasaraylılar istedikleri gibi hayal kurabilir. Hayalde sınır yoktur."

Dursun Özbek: "Antrenör işi daha sonraki iş. Önümüzde daha zamanımız var. En iyi şekilde de Galatasaray teknik direktör işini çözecek."
(Kaynak - Hürriyet)

Dursun Özbek: "Antrenör işi daha sonraki iş. Önümüzde daha zamanımız var. En iyi şekilde de Galatasaray teknik direktör işini çözecek."

:asd22: manyak herif

Taraftar bana sövsün diye açıklama yapıyor bu herif. Küfür yemekten zevk alıyor. Antrenör işi daha sonraki iş ne ya?

Dursun Özbek'ten Fatih Terim açıklaması: "Galatasaraylılar istedikleri gibi hayal kurabilir. Hayalde sınır yoktur."

(Kaynak - Hürriyet)

Bu adamın kafatasın da plastik ördek mi var beyin yerine ?

Oyuncu planlamasını sistemi sen mi planlayacan takım için çapsız dursun..

Yemin ederim tarihimizin en çapsız basiretsiz başkanı ile karşı karşıyayız

100 gündür teknik direktör bulamadı hala zamanımız var diyor ulan kulüp başkanı bu adam ya inanılmaz

Dinsiz baskan istemiyoruz ayagina yatsak kurtulur muyuz yahu, malum din propogandasi her yerde her zaman satar

Gelecek senenin kadrosunda düşünülmeyen oyunculara kendilerine kulüp bulması söylendi mi acaba? Bir an önce eldeki çöplerden kurtulmak lazım.

sabote ediyor Galatasarayi. son 4 yilda 3 defa sampiyon olduk.. abileri bunu ondan gorevlendirmis.
eger galatasaray bu hizla devam ederse, rekabet kalmaz. dayak yiyerek giderler, yoksa baska caresi yok

100 gündür teknik direktör bulamadı hala zamanımız var diyor ulan kulüp başkanı bu adam ya inanılmaz

http:/
1457105_Galatasaray_SK.jpg

arkadaslar haklı enazından dursun denen adiye küfür serbest olmalı geri kalanlar için tamam ama bu pislige sövebilelim rahatca

Ulan bu dursun Ibrahimovic te oldugu gibi Terim konusunda sacma sapan cevaplar veriyor yine oyaliyor taraftari

Valla ben ciddi ciddi düşünüyorum bu tipsiz dursun aziz'in ajanı olabilir mi yani aziz uğraşsa bu kadar zarar veremezdi klübe takımın herşeyi olan melo'yu gönder brumayı tellesi kirala amrabat form yakalamaşken sat yerlerine jem donk'u 3 kupa kazanmış hamzayı gönder yerine cumhuriyetle yaşıt mustafa denizliyi getir allahın cezası türk futbolunun gördüğü en kötü yönetici
Yaza ibrahimoviç diyerek girdi tipsiz yönetimden albayrak&dürüst gitii uA desen herşeye seyirci paralı asker oldular resmen şu adamı istafa ettirmek için baskı bile yapmıyorlar
ee ünal başkan'ı sevmeyenler var ünal aysal bıraktığında borç 800 milyondu şimdi yaklaşık 1milyar 300 milyon filan ünal başkan zaten dinleyin ben klübe 3 yıllığına geldim sonra belçika'ya dönücem diyorduşimdi doğruya doğru en azından iyi topçular alıyordu yabancı sınırına rağmen.Yabancı sınırı kalktı biz daha fazla türkle oynuyoruz ki takımda milli takımda oynayan bir tek selçuk ve hakan var geri kalanda leş o ikiside yabancılar ayrı bir havada iyi bi başkanla FEDA demeden kurtulmaz bu lküp bir iki yıl zor geçer bjk yabancı sınırı varken gitti buldu töre'leri oğuzhan olcayları biz yabancı sınırı yok iyi bir başkanla yeniden yapılanabiliriz ve bir iki yıla komple düzelebiliriz oyuncular arası birlik beraberlikte artar böylece açık söylüyorum buraya gelen yabancıların çoğu para için geldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt