Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha gelmedi mi geçen sezon gibi "Fener ligi açık ara şampiyon bitirir bu kadroyla, biz bittik yandık kül olduk" diyenler?

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Daha gelmedi mi geçen sezon gibi "Fener ligi açık ara şampiyon bitirir bu kadroyla, biz bittik yandık kül olduk" diyenler?

Biz sampiyon oldukta benim mi haberim yok. Söylenen gibi rezil olduk bunu kabul edip hayal dünyasindan cikalim. Bize ne fenerin halinden. Adam gibi transfer olmazsa bu sene daha kötü gecer

Biz sampiyon oldukta benim mi haberim yok. Söylenen gibi rezil olduk bunu kabul edip hayal dünyasindan cikalim. Bize ne fenerin halinden. Adam gibi transfer olmazsa bu sene daha kötü gecer
fenerin hali bizi tabi ki ilgilendirir,onlar eğlenmek için bi araç.ayrıca eldeki çöpler gidip hakedenler GS forması giyerse,doğru bi hocayla şampiyon oluruz.çok transfere ihtiyaç yok.akıllı bi teknik adam olsun başımızda yeter.

Son düzenleme:
Hoca yok, transfer yok taraftar tepkisiz falan. İyi kötü yıllardır takip ederim ben bu kadar sahipsiz kaldığımız dönem hatırlamıyorum.

Bizim Dursun Terim'in peşinde dolaniyor. Daha zaman var diyor. Bakkal yönetiyor sanki mübarek

Bizim elimizde Linnes var seneye ligdeyiz. Ona şans verilmeli. Eğer performansi tatmin etmezse gönderilir. İlk akhisar maçinda müthiş oynamişti. Tabi ligleri bittiği için anteman fazla yapamamişti. Sezon başi antremanlariyla performansini göreceğiz. fenere attigi gol güzeldi.:(

Martin Linnes'in Fenerbahceye Attığı Gol - YouTube

Ne hayal dünyasindan bahsediyorsun.

Ben de yazimla zaten ona deginmek istedim, Feneri pohpohlamasin millet yine diye. Yok söyle iyiler yok böyle iyiler diye ayni gece sezon gibi.

Biz 3-4 nokta transferle yine bu ligde zirveye oynariz.

rezil olan varsa bi dünya transfer yapıp kupa alamayan fenerbahçedir.TR kupasında fenere koy kupa al,ağustosta bjkye koy kupa al.böyle rezilliğe can kurban.

CjNy7gKW0AAyRRQ.jpg

fenerbahçe o kadar para harcayıp 2015ten 2 tane az gol yemiş,çok sağlam savunma hatları var harbiden:red:

Son düzenleme:
Geleneksel "Aziz baskan taraftarini cildirtiyor" senliklerine hos geldiniz.

Cogumuz demistik bu yine 1-2 transfer yapip milleti kandirir diye, baskan yaniltmadi bizi Cimbomun ajani Aziz Yildirim.

Medyaya gore,

FB'nin transfer listesi:

van der Wiel
Neustadter
Skrtel
Lukaku
Dembélé
Ben Arfa

Galatasaray'in listesi:

Gokhan Inler
Emrah Bassan
Engin Bekdemir
Nuri Sahin
Rodallega
A. Diaby

Son düzenleme:

gündemdeki adamları alırsalar bjk ile birlikte bize ciddi fark atarlar.

arfa-wiel-dembele-skertel-lukaku az buz adamlar deil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt