Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen öyle. Bruma ve Sneijder'i yok etti yarın Muslera'yi da yok pahasına satacaktır.10 milyon euroya gitti belhandayi aldi o paranin yarısı komisyon.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hersey Melo ile basladi, sira Sneijder de. O gidince de sira Muslera ya gelecek.

Bunu görmemek icin ya kör olmak lazim ya da bilemiyorum artik.

s.a

wesley_sneijder___galatasaray_by_asumandogan-d74x36m.jpg

Son 4 gündür hergün feghouli yi aldık ama ne hikmetse adamın kendisini daha göremedik :)

Hersey Melo ile basladi, sira Sneijder de. O gidince de sira Muslera ya gelecek.

Bunu görmemek icin ya kör olmak lazim ya da bilemiyorum artik.
Nedense Selçuk,Semih gibi leşler bir türlü gitmiyor.Selçuk'un sozlesmesi biter bitmez yine zam yaparak uzatır bunlar

Cok şükür bugunde Feghouli ile anlaşmışız.Yarin da anlaşırız ınsallah

bu tarz haberlerin çoğlması iyidir..bizim daha adı 2 kere geçen topçuyu aldığımız görülmedi..suyu çıkacak iyice medyada bir de qraker boy bitti diyecek..genelde süreç bu şekilde gelişiyor

Nedense Selçuk,Semih gibi leşler bir türlü gitmiyor.Selçuk'un sozlesmesi biter bitmez yine zam yaparak uzatır bunlar

Selcugun sözlesmesini kim uzattı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Selcugun sözlesmesini kim uzattı

Selcuk'un sozlesmesi uzatildigi dönem kendisinden en cok nefret eden ben bile pek karşı çıkamamıştım.Hem bu kadar leş değildi hem yabancı kontenjanı belası vardı.Ayrıca selcuk denen hiyar dalkavuklukta bir dünya markası istese bu kulübün tapusunu bile alır üstüne

Selcuk'un sozlesmesi uzatildigi dönem kendisinden en cok nefret eden ben bile pek karşı çıkamamıştım.Hem bu kadar leş değildi hem yabancı kontenjanı belası vardı.Ayrıca selcuk denen hiyar dalkavuklukta bir dünya markası istese bu kulübün tapusunu bile alır üstüne

Yav işte şuan sneijderin durumuda bu eskisi gibi degil sözlesme uzatsak sövülecek selcuk gibi en iyisi herseyi tadında bırakıp güzel ayrılmak. Keske selcukta gitse bu sene de herşeye yeniden başlayabilsek

Tudor'u acilen köyüne postalamazsak bu sezonda çöpe gidecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt