Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selcugu koruyan o gizli eller kalkmadıgı sürece selcugu ne gönderebiliriz ne 11den kesebilirz

GALATASARAY dışında kimse umrumda değil. Tekrar ediyorum Her kim birilerinin davrandığı gibi davranacaksa (ki buna Muslera da dahildir ama buna ahlakı zaten müsaade etmez) yolcu yolunda gerek. Ayriyeten belirteyim Sneijder i gönderip de Selçuk u takımda tutan Başkanın da T. Direktörün de gözümde giden kadar değeri yoktur.

"AMK" haberi mi? :D

____________Muslera______________ _____________Cenk____________
Corchia___Maicon___Serdar___Gibbs_ _Linnes___Ahmet___Semih___Carole
___________Vainqueur_____________ ______________Tolga___________
_______Pasalic____Belhanda________ _________Selçuk____Atalay_______
__Feghouli___Gomis___Rodrigues____ _____Sinan____Eren____Yasin____

5 transfercik lazım Corchia(6 M),Gibbs(4 M),Vainqueur(2.5 M),Pasalic(3 M),Feghouli(4.5)
20 Milyona hoş bir takım

Son düzenleme:
148368-1411386118.jpg

Kiralık verirler mi acaba

Klopp yönetime hücum hattini Coutinho-Lallana-Mane-Salah-Firmino-Origi 6'lisindan olusturmak istedigini yönetime iletmis.

Markovic, Sturridge ve Ings satilacakmis. Gencleri saymaya gerek yok onlar sadece kadroyu dolduruyor.

Gerci bu isimlerden Lallana'yi tamamen orta saha planlayip Gelson Martins, Douglas Costa, Oxlade-Chamberlain 3'lüsünden birini de düsünüyormus sanirim.

Son düzenleme:
Öyle yuvarlama cevapla bir yere varamazsın. Ortada hep aynılık bir durum yok. İkisi kendi gitmek istedi gitti.

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kardesim bak her sene ayni muhabbet oluyor.Gonderilmesi gerekenler duruyor, kalması gerekenler gidiyor.Eksik bunca mevki dururken biz elimizdeki en iyi oyuncuları gonderip duruyoruz.Bruma ile ta gecen sene sozlesme imzalanmıyorsa bu yönetimin beceriksizligidir ayni sekilde bu yaz Muslera ile sozlesme yenilemezsen seneye gelir elinden kaparlar bu kadar net.Oyle beylik laflara gerek yok kimse satamaz edemez diye

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

____________Muslera______________ _____________Cenk____________
Corchia___Maicon___Serdar___Gibbs_ _Linnes___Ahmet___Semih___Carole
___________Vainqueur_____________ ______________Tolga___________
_______Pasalic____Belhanda________ _________Selçuk____Atalay_______
__Feghouli___Gomis___Rodrigues____ _____Sinan____Eren____Yasin____

5 transfercik lazım Corchia(6 M),Gibbs(4 M),Vainqueur(2.5 M),Pasalic(3 M),Feghouli(4.5)
20 Milyona hoş bir takım

Rodrigues yerine Cassano tarzı gol atabilen bi sol forvet olsa daha hoş olur
Bir de Corchia yerine bi tık üstü bi adam lazım
Onun dışında güzel kadro

Cok garip taraftarimiz var.

Melo cok yaslandi ve vurdumduymaz bu yüzden gitsin diyorlar, gidince Melo Melo diye agliyorlar özlüyorlar. Drogba cok yasli cok para kazaniyor hem Chelsea macinda yatti gitsin artik diyorlar, adam gidiyor Chelsea'ye sonra Amerika da döktürüyor bizimkiler de ahh Drogba ahh Drogba diyor.

Sira Sneijder de simdi. Ondan sonra da Muslera'ya sira gelir elbette.

TRANSFER - Kenny Tete, Lyon ile prensip anlaşmasına vardı.

Kardesim bak her sene ayni muhabbet oluyor.Gonderilmesi gerekenler duruyor, kalması gerekenler gidiyor.Eksik bunca mevki dururken biz elimizdeki en iyi oyuncuları gonderip duruyoruz.Bruma ile ta gecen sene sozlesme imzalanmıyorsa bu yönetimin beceriksizligidir ayni sekilde bu yaz Muslera ile sozlesme yenilemezsen seneye gelir elinden kaparlar bu kadar net.Oyle beylik laflara gerek yok kimse satamaz edemez diye

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İmzalasalardı brumayla yönetim yönetim değil ki hesapsız kitapsız. Meloyla imzaladılar adam 1 hafta sonra gitti. Muslera konusu ayrı bu yaz imzalarlar. imzalamamak, devre arasına bırakmak falan şeyleri yemez.

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Oyalıyorlar sneijderi feghouliyi açıklayıp aynı gün sneijderi yollayacaklarki tepki gelmesin diye

Biraz önce bizim Başkan'ı dinledim. Şimdi de Galatasaray Kongre üyesi olan Başakşehir Başkanı Gümüşdağ'ı dinliyorum. Arada net bir kalite farkı var iki başkan arasında.

Zaten yönetim tarzı, profesyonellik ve kurumsallık bakımından da durum beni gösteriyor.

Devlet , belediye vb. deniyor ama bu adamların başarısı da küçümsenemez. Avcı ve Gümüşdağ çok başarılı bir proje. Tebrik ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt