Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hey gidi Emirates Cup..

DEDvK21WsAErZHk.jpg

iyi bir kadromuz ve gidişatımız vardı ama yönetemedik,elimize yüzümüze bulaştırdık.

bu konuyu düşününce hep lütfü arıboğan geliyor aklıma o zaman ki olaylara gerçekten çok hakim değilim bilemiyorum bu kaosa nasıl düştük

Feghouli hem büyük topçu hem önemli bir takım oyuncusu

Kendide gole gider forvetide gol pozisyonuna sokar

2 senedir kulubünün afedersin anasını belleyen adamlar var hala iş başında tabii ki taraftar yakıp yıkacak , şu an millet son bir heyecan ile takip ediyor Galatasaray'ı.Bu sene de doğru adımlar atılmaz ve rezil rüsva bir sezon olursa taş üstünde taş kalmayacak.

öyle yaparız ederiz devri bitti , bam bam bam transferleri yetiştirip adam gibi takım kuracaksın , kuramıyorsun dayak yiyip ineceksin o koltuktan.Dursun'a sabır falan kalmadı artık.

Yav geçmişte devre arası ya da bam bam transferleri gördük hala girenleri çıkarmaya çalışıyoruz transfer öyle bam bam olmuyor olursa geçmişteki gibi sonrası çıkmıyor... Bu adamın şu ana kadar yaptıkları (bu seneyi kastederek) çapını aşmış bir görüntü veriyor... O yüzden bu sene yaptıklarının hatrına bekleyin diyorum. Yoksa Aysal vb. şovlar yüzünden daha çok arazi satarız.

Bu arada feguili yi uzun sure canli izleyen biri olarak sunu diyebilirim ki
Adam mevkisiz bir kanat ibrahim uzulmez gibi bisi

Asiri egoist bi oyun tarzina burunebilir,sonrada beklenmedik pas cikartir bosa gider
Yetenek ve beyin uyusmazligini fizikle ortmeye calisan birisi
Kafasi asagida top oynar
Gereksiz calim deneyip bos alandaki topcuyu kullanmaz
Bu ozdllikler bizim ligdd pek siritmaz cunku alan kapatma oyunu yok piyasada full defans kontrolsuz ani atak futbolu hakim

Valencia gunleri kafa karistirmasin bence
Oynanan futbol bambaska cunku

Ben sana feghoulinin 5-6 etmeyeceğini söyledim sadece. Geçen sene de sizin gibi zihniyetler yüzünden serdara erene verdik 5i 6yı gördün halimizi. İlla yatırım yapacaksan önce çöplerden kurtulup, sonra adam gibi adı şanı duyulmuş, takımda iş yapması yüzde yüze yakın 10-11 milyonluk futbolcuları alacaksın, lens gibi. Aynı şekilde Belhanda da 8m edecek bir topcu değil. Paraları saçıyoruz böyle resmen. Feghouli zaten 6 etmiyor 4-4.5 ediyor, ama adam eski kulubumden alamadıgım parayı da siz ödeyin demiş, hal böyle olunca 5-6ya patlıyor bonservisi en az, yok öyle bi dünya.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Lens size gelecek mi sence tekrar ¿¿¿¿

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Transfer döneminin bitmesine 2 ay var ama bazıları öyle bir konuşuyor ki sanırsın 2 gün kaldı. Durun be arkadaş az sabır Ergenliğe girmiş yeni yetmeler gibi eline harçlığı alıp kapı peşinde koşmak da neyin nesi. Durun bi yapamazlarsa eleştirirsiniz...
Takimin eksikleri iki gündür bilinmiyor, kac aydir malum.
Buna ragmen olmazsa olmaz bölgelere hala transfer yapilmamis olmasi rahatsiz edici.
Bu bölgeleri halledersin, takim birlikte kamp yapar, ondan sonra transfer sezonunun sonuna kadar para kaldi ise bir iki firsat transferi yaparsin.

Ben sana feghoulinin 5-6 etmeyeceğini söyledim sadece. Geçen sene de sizin gibi zihniyetler yüzünden serdara erene verdik 5i 6yı gördün halimizi. İlla yatırım yapacaksan önce çöplerden kurtulup, sonra adam gibi adı şanı duyulmuş, takımda iş yapması yüzde yüze yakın 10-11 milyonluk futbolcuları alacaksın, lens gibi. Aynı şekilde Belhanda da 8m edecek bir topcu değil. Paraları saçıyoruz böyle resmen. Feghouli zaten 6 etmiyor 4-4.5 ediyor, ama adam eski kulubumden alamadıgım parayı da siz ödeyin demiş, hal böyle olunca 5-6ya patlıyor bonservisi en az, yok öyle bi dünya.

Feghouli'yi Serdar ve Eren transferiyle kıyaslamak yanlış olmuş bana kalırsa. Bu iki adamın referansı tr ligiyken Feghouli hem milli takım düzeyinde hem de ispanyada kendini kanıtlamış bi adam. Kesin fayda sağlar dediğin Lens te Feghouli gibi bi önceki yıl ingilterede tutunamadığından fbye kiralandı. Geçen seneki Lens gibi bu yıl da Feghouli fırsat transferi olabilir bana göre.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lens'i beğenip Fegouli bu paraları etmez demek baya baya Epic Fail olmuş. Feghouli 6 etmez, ama Lens'e 10-11 ne gerekiyorsa basak demek nasıl bir akıl tutulmasıdır orası apayrı konu. Lens dediğin adam İngiltere'de performans olarak vasatı aşamamış bir oyuncu. Bizim lige geldi tozunu attırdı ligin. Onun iyi olmasından değil, ligin dandik olmasından kaynaklı bir durum.

Oysa Feghouli Valencia'da yıllarca harika maçlar çıkarmış bir adam. İngiltere'de mayası tutmadı orası ayrı konu, fakat adamın kalitesi ve yapabilecekleri belli. Form geçicisi klas kalıcıdır diye bi söz boşa yok.

Form olarak kötü olmasa bu adamı bu yaşta silksen TR'ye getiremezsin zaten. Şu anda büyük bi fırsat transferi...

Son düzenleme:
Feghouli'yi alırsak Eren bile yüksek skor katkısı verir

Son düzenleme:
Fabri
Gökhan
Pepe
Marcelo
Adriano
Atiba
Oğuzhan
Quaresma
Talisca
Babel
D.Costa

Final oynayacak kadroyu tanıyalım. D.Costa sanmıyorum gerçi ama Atletico alıp 1 sene kiralayacak diyorlar.

Sneijder'i kalma ihtimali kadar gelme ihtimali var gibi duruyor. Linnes ile de ancak kumda oynarız

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Soyunma odasın düştü dedilerdi telefona doğru mu acaba , lütfen Alpay Beyin telefonunu iade edelim.

ismi daha önce de geçmiş olan oyuncu hepsi ama vauww kısmına katılmıyorum. çünkü belhanda haricinde daha önce ismi geçtiğinde forumda yana yakıla istenen oyunculardı hepsi de.
Gomis Drogba ' Dan sonra iki kere gündeme geldi ikisinde de Drogba ' dan Gomis'e düşülür mü nasıl bir vizyon deniyordu. Bir tek Konoplyanka istendi çok. 2015 de istim uzerindeydi çünkü ama ona bile o yıla kadar ne itirazlar var aç Mete Alparslan'in öneri başlığını oku baştan aşağı 2009 yılı sanırsam. Bugüne kadar hiç itiraz almayan 4 isim çıktı yakın tarihte Muslera-Selcuk-Sneijder-Drogba

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Takimin eksikleri iki gündür bilinmiyor, kac aydir malum.
Buna ragmen olmazsa olmaz bölgelere hala transfer yapilmamis olmasi rahatsiz edici.
Bu bölgeleri halledersin, takim birlikte kamp yapar, ondan sonra transfer sezonunun sonuna kadar para kaldi ise bir iki firsat transferi yaparsin.

Doğru da biz avrupa nın kalburüstü takımlarından değiliz ki bir transfere 30 40 m. euro bonservis verelim, eh geçmişte de 3e 5 e alınan topçular malum hala çıkmadı. Bazılarını hemen getirtip bazılarını zamana yayarak fırsat beklemek ticaretin ana gayesidir. Düşünsenize birinin beğendiği futbolcuyu diğerinin çöp diye nitelendirip sürekli salladığı ortamda bazı şeylere de zaman tanımak gerekiyor. Milan bile zengin çinlilerin elinde 5 futbolcu almışken üstelik. Onlar eksiklerini 10 gün önce mi oluşturdu sizce...

Feghouli hem büyük topçu hem önemli bir takım oyuncusu

Kendide gole gider forvetide gol pozisyonuna sokar

Bu ligde dar alanda çalım atabilen oyuncuların ne kadar değerli olduğunu hala anlayamadı bazıları. Herif yürüyerek adam geçiyordu Valencia'da...

Feghouli Belhanda gibi oyuncularda takım halinde başarılı olmamız halinde ciddi bonservis kazanma şansımız var futbol olarak en olgun çağlarına yaklaşan oyuncular,ülkemizde 26-29 yaş aralığında iyi oyuncu getirme şansı çok düşük

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt