Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada feguili yi uzun sure canli izleyen biri olarak sunu diyebilirim ki
Adam mevkisiz bir kanat ibrahim uzulmez gibi bisi

Asiri egoist bi oyun tarzina burunebilir,sonrada beklenmedik pas cikartir bosa gider
Yetenek ve beyin uyusmazligini fizikle ortmeye calisan birisi
Kafasi asagida top oynar
Gereksiz calim deneyip bos alandaki topcuyu kullanmaz
Bu ozdllikler bizim ligdd pek siritmaz cunku alan kapatma oyunu yok piyasada full defans kontrolsuz ani atak futbolu hakim

Valencia gunleri kafa karistirmasin bence
Oynanan futbol bambaska cunku
Hiç katılmadım bu yoruma. Nerdeyse Yasin>Feghouli yazacaksın hocam. Ben de valencia ve cezayirde çok maçını izledim, tam tersine komple bi oyuncu olduğunu düşünüyorum. Çalım yeteneği var, top takipi var, bitiriciliği var, bunun yanında takım oyununu da çok iyi oynuyo. Belki yanlış birini izlemişsindir. Gelirse görürüz zAten nasıl bi oyuncu olduğunu.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu Clichy de saglam beyinsiz cikti, ibb'nin tum yonetim gitti diye onlari secmis.. bozbaykuslar ile basarilar sana cikolata cocuk

Beğenmediğiniz lens geçen sene sneijder ve q7den sonra asist krallığında zirvede ligde. Toplam kariyerine baktığında feghouli ile hemen hemen aynı maça çıkmışken 2 kat daha fazla asist-gol performansı var. İstatistiklere bakıp konuşmak da doğru değil, lens 10-11 eder mi tartışılır ama feghouli lensten iyidir demenize şaşırdım, çok farklı bakıyoruz sizle futbola.

Onun dışında ben zaten gidin lensi alın hemen demedim, o ayarda birini bulmak lazım dedim. Kulübünden parayı alamadı diye o parayı karşılayıp 6 m feghouliye vermek enayiliktir, bu zihniyetten kurtulmamız lazım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şükürler olsun
nWRzvN.jpg
geldi

Bu ne

-Tapatalk-

Badou ve Vainqueur'u alabilirsek çok güzel 4-1-4-1 oynarız....Belhanda ve Badou iki farklı tarzda 10 numara....Vainqueur da arkayı çok güzel süpürür.....geriye iki tane iyi bek almak kalır

Forumumuzda misafirlerimiz var gibi bi his var içimde ama hayırlısı

Feghouli WHU'da korkunç oynamış ya izledim biraz Valencia'dan eser yok umarım eski bildiğimiz fegu gelir buraya tempolu, dikine

Muslera
Linnes Serdar Maicon Carole
Tolga Selçuk
Rodrigues Belhanda Yasin
Gomis

Volkan
Caiçara Chedjou Epureanu Clichy
Mahmut Emre
Elia Mossoro Cengiz
Adebayor

Fabri
Gökhan Pepe Marcelo Adriano
Atiba Oğuzhan
Quaresma Talisca Babel
Cenk

Volkan
Şener Kjaer Skrtel H.Ali
Topal Josef
Dirar Ekici Valbuena
Persie

Onur
Pareira Medjani Durica Mas
Kucka Onazi
Olcay Yusuf Castillo
Rodallega

Mevcut 11'ler.

Atanla tutanda 1 adım öndeyiz, diğer bölgelerde esamemiz okunmaz özellik ortasaha göbek.​

Feguli h.o arklar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hiç katılmadım bu yoruma. Nerdeyse Yasin>Feghouli yazacaksın hocam. Ben de valencia ve cezayirde çok maçını izledim, tam tersine komple bi oyuncu olduğunu düşünüyorum. Çalım yeteneği var, top takipi var, bitiriciliği var, bunun yanında takım oyununu da çok iyi oynuyo. Belki yanlış birini izlemişsindir. Gelirse görürüz zAten nasıl bi oyuncu olduğunu.

1 bu adam bizim ligin beklerini pert eder cunku arap ati gibi guc var
Ama bayar la yeter pas at deriz

Kaliteli adam kiyas da yapmadim ben benim izledigim adami anlattim
Uyar uymaz bilemem
Ama kesinlikle bir kanat adami degil ic oyuncusudur kendisi
Kanatta oynatilmasi onu kanat yapmaz

Bu ligde dar alanda çalım atabilen oyuncuların ne kadar değerli olduğunu hala anlayamadı bazıları. Herif yürüyerek adam geçiyordu Valencia'da...

Zaten patlayıcı hızı geniş alanda etkinliği ile Garry solda iş yapar içeri girer bindirme yapar çizgiye zorlar filan

Asıl mesele sağda topa basabilecek orta&pas becerisi olan yeri geldiğinde second striker gibi davranabilecek bir sağ kanada ihtiyacımız vardı

Feghouli yetenek olarakta mentalite olarakta fizik olarakta hız olarakta bu ligi hoplatabilecek bir kanat oyuncusu

Lens şu kadar iş yaptı bu ligde Feghouli sol ayağını bağlasan bile iş yapar şu ligde

Feghouli WHU'da korkunç oynamış ya izledim biraz Valencia'dan eser yok umarım eski bildiğimiz fegu gelir buraya tempolu, dikine

sadece 11 maçta ilk 11 oynamış.kimbilir bunların da kaçında oyundan çıktı.valenciadaki gibi olsa zaten alamazsın.

Zaten patlayıcı hızı geniş alanda etkinliği ile Garry solda iş yapar içeri girer bindirme yapar çizgiye zorlar filan

Asıl mesele sağda topa basabilecek orta&pas becerisi olan yeri geldiğinde second striker gibi davranabilecek bir sağ kanada ihtiyacımız vardı

Feghouli yetenek olarakta mentalite olarakta fizik olarakta hız olarakta bu ligi hoplatabilecek bir kanat oyuncusu

Lens şu kadar iş yaptı bu ligde Feghouli sol ayağını bağlasan bile iş yapar şu ligde

Aynen. İşin + kısmı, Fegouli takım oyununa da yatkın birisi. Yani yetenekli, ama beyinsiz diyebileceğimiz bi adam kesinlikle değil. Oyun görüşü de gayet yerinde birisi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt