Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cenkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Allahımmmm Cenkkkkkkkkkkkkkk

De Jong, Cavanda, Donk, Tarık, Emrah, Umut, Oğuzhan, Hakan Balta ve Koray ne zaman gidiyor? Artık bunları da gönderelim.

Umarım ben yanılırım siz haklı çıkarsınız, patlamayı yaparsa etki yaratacağı fikrine ben de katılıyorum ama düşüşte olan bir oyuncuya eski kulubunden alacağını da ekleyerek transfer etme hususuna karşıyım ben, ki bu da az bir şey değil 6 milyondan bahsediyoruz. Neyse uzatmaya gerek yok dediğim gibi umarım siz haklı çıkarsınız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Feghouli düşmese asla alamazsın zaten , potansiyeli malum. Lens'de aynı stildeydi bak piyasası düştü öyle kiraladın falan.

27 yaşında potansiyeli yüksek bi adam ayrıca 30 küsürler olsa gene neyse

Malagaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Koray > Serdar , Semih , Ahmet Çalık

De Jong, Cavanda, Donk, Tarık, Emrah, Umut, Oğuzhan, Hakan Balta ve Koray ne zaman gidiyor? Artık bunları da gönderelim.

+Selçuk + Semih ikilisini de gönderdiğimiz gün bu takımda işler iyiye gitmeye başlayacak

Not= Bence bu kamp dönemi ve Östersunds maçlarının sonunda yavaş yavaş temizliğe gidilir gibime geliyor

Cenk'ten kurtulmak sezonun en güzel hamlelerinden biri, üçüncü lig takımlarından şekilli goller yemek için 1 milyon alıyordu. Bu arada Adana'nın kalecisi saçmalığına hiç girmesinler. Yedekte u 17 kalecisi oturur, Muslera'nın sakatlık durumu olursa yine yabancı geçer kaleye.

Yedek kaleci olarak kendimi öneriyorum takıma..Ziraat maçlarında 3.lig takımlarından gol yemem elimden geleni yaparım..kulübede soğuk kış günlerinde battaniyeyle idare ederim..Muslera sakatken bile oynuyor nasılsa

Forumu okuyan İspanyol misafirlerimiz , Cenk'in aramızdan ayrılışı hususunda derin hüzün içerisindeyiz..Takaslık oyuncunuz varsa çökebiliriz.

"Nuestros huéspedes que leen Foro español, podrían colapsar si tiene un profundo dolor ..eksavanga la bienvenida a la salida de jugadores como puntos Cenk."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt