Malik Yavuz
Büyük Kaptan
- 14 Kasım 2010
- 23.256
- 1.434
- 1.503
İstediğimiz hiç bir adam gelmedi ama
Bknz Konop Lemina Asamoah Clichy İmbula
Ben Arfa da gelmez
Bknz Konop Lemina Asamoah Clichy İmbula
Ben Arfa da gelmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben Arfa'yı alacağımıza golcü bir sol açık alalım şöyle senede 15 civarı gol atabilecek bir cengaver
Şuan takımda Gomis dışında gol atabilecek adam yok yahu ...
Enes Arslan @enesarslan689 3 sa.3 saat önceDaha fazla
#benarfa4galatasaray @Futbol_5 alın şu adami bizde kombine forma ben arfa icin bi gun onceden havaalanında yatarim
GSCimbom takip ediyor
CimbomluBob @CimbomluBob 2 sa.2 saat önceDaha fazla
Bu taraftar birşey biliyor ki böyle ısrar ediyor. Size düşen gerekeni yapmak!#BenArfa4Galatasaray @GalatasaraySK
CAPİTANO @noasparagasspor 3 sa.3 saat önceDaha fazla
Elde sensin, dilde sen, gönüldesin baştasın.. Hagi'nin Galatasaray' a geldiği yaştasın.. #BenArfa4Galatasaray
2000 Yılı Ruhu @ikibinyili_ruhu 3 sa.3 saat önceDaha fazla
Başarısız olma şansı yok bu transferin..(saha içi,performans,marketing,forma,kombine) #BenArfa4Galatasaray
Bayram Uzun @Bayrammuzun 3 sa.3 saat önceDaha fazla
FORMA DA ÇOK YAKIŞMIŞ!#BenArfa4Galatasaray![]()
![]()

Onu imza atmadan önce düşünecektik geçmiş olsun, çoğunun parasını eşşek gibi ödemek zorundayız.![]()
Şu heriflerin 1 yıllık maliyeti 20 mil. euro şunları gönder açılan bütçeyle 2 orta saha da alırsın 2 bek te alırsın sağ kanat da alırsın o 20 milyon'a
valla futbolcunun dini çok önemli değil. Ateist Zlatan İbrahimovic için ölüyorduk hepimiz burada bir zamanlar....ehl-i kitaba kapımız açık elhamdülillah.
Kötüydü 3 ude sneijder den beter 10 metre karede oynuyordu sıfır pres yapıyorlardı hatta adam bile karşılamıyorlardı.Arda-Lincoln-Keita bunlardan daha kötü değildi ama takım göçtü, 2 hocanın kelle ve sonunda yönetim gitti.
Belhanda'yi 8 numara olarak oynarken görebiliriz şaşırmayın selcuga tahammul edecegini sanmıyorum
![]()
![]()
Alnitak Alnilam Mintaka