Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İstediğimiz hiç bir adam gelmedi ama

Bknz Konop Lemina Asamoah Clichy İmbula

Ben Arfa da gelmez

:asd:

5650a07f2445a4cc83eaf54d7e3499f4.jpg

Alnitak Alnilam Mintaka

her iki kanada yabancı alırsak Garry+Linnes'in yedekte oturması için ilk 11de 2 tane yerli oynaması gerekiyor

Ali Naci feghouli'nin menajeri aksam geliyor dedi

Bakalim bein aksam transfer programinda da aynisini soyleyecekmi

Ben Arfa'yı alacağımıza golcü bir sol açık alalım şöyle senede 15 civarı gol atabilecek bir cengaver

Şuan takımda Gomis dışında gol atabilecek adam yok yahu ...

ben arfa,belhanda,feghouli en az 10 gol ortalama ile oynyacak topçular ama evet kesinlikle 1 forvet şart.o da agustosta gelir herhalde.

Enes Arslan‏ @enesarslan689 3 sa.3 saat önceDaha fazla

#benarfa4galatasaray @Futbol_5 alın şu adami bizde kombine forma ben arfa icin bi gun onceden havaalanında yatarim

GSCimbom takip ediyor

CimbomluBob‏ @CimbomluBob 2 sa.2 saat önceDaha fazla

Bu taraftar birşey biliyor ki böyle ısrar ediyor. Size düşen gerekeni yapmak!#BenArfa4Galatasaray @GalatasaraySK

CAPİTANO‏ @noasparagasspor 3 sa.3 saat önceDaha fazla

Elde sensin, dilde sen, gönüldesin baştasın.. Hagi'nin Galatasaray' a geldiği yaştasın.. #BenArfa4Galatasaray

2000 Yılı Ruhu‏ @ikibinyili_ruhu 3 sa.3 saat önceDaha fazla

Başarısız olma şansı yok bu transferin..(saha içi,performans,marketing,forma,kombine) #BenArfa4Galatasaray

Bayram Uzun‏ @Bayrammuzun 3 sa.3 saat önceDaha fazla

FORMA DA ÇOK YAKIŞMIŞ!
1f44f.png
#BenArfa4Galatasaray
DEJCb7bWAAACNyT.jpg

Dursuntroller de bunlar işte :red:

feghouli gelsin de ,bi ben arfa sondksı patlasa ortasaha ile beraber.

DD9-Hm-XcAA4O-1.jpg:large

Şu heriflerin 1 yıllık maliyeti 20 mil. euro şunları gönder açılan bütçeyle 2 orta saha da alırsın 2 bek te alırsın sağ kanat da alırsın o 20 milyon'a
Onu imza atmadan önce düşünecektik geçmiş olsun, çoğunun parasını eşşek gibi ödemek zorundayız.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Belhanda'yi 8 numara olarak oynarken görebiliriz şaşırmayın selcuga tahammul edecegini sanmıyorum

Sneijder'in 1 sene daha takımda kalıp sağlam bir kadroyla başarılı olacağını düşünenlerdenim. Ama yönetimin bu süreci bu kadar berbat bir şekilde yürütmesi olayın sonucunu benim açımdan değişikliğe uğrattı. Snejder'in İstanbul'a geldiği ilk gün(ilk toplantı) bu olayı bir sonuca bağlamaları gerekirdi iyi yada kötü, gerçi Sneijder ile yolların ayrılması kesin ise sezon bitiminde halletmeleri gerekirdi. Olayın böyle pazarlık kıvamında saçma sapan bir hale gelmesi ciddi derecede kötü bir görüntü oluşturdu. Yönetim o kadar berbatki Sneijder ile ilgili net bir kararı hala vermiş değil.

Sneijder'i göndermek istiyorsanız adamın sözleşme gereği alacaklarını vermek zorundasınız bunu bilmiyormuş gibi adamın karşısına çıkarsanız birde üzerinde pazarlık yapmaya kalkarsanız Sneijder de alacağını almadan gitmek istemez. Burda yanlış olan birşey yok burda Sneijder'i eleştirenler bile hak ettikleri birşeyi almadan gitmek istemezlerdi herhalde.

Şayet Sneijder'i maaşından dolayı göndermek istiyorsanız olayı daha sessiz bir şekilde geçen sezon bitmeden halledebilirdin, bunuda yapmadın.

Şimdi göndermek istiyorsan o toplantı da dik durup neyse alacağı verip gönderecektin bunun başka bir yolu yok. Neresinden bakarsanız bakın yönetim felaket derecede bu süreci yönetiyor.

Sneijder'i göndermek istiyorsanız yolunuz bu şekilde olmamalıydı. Elindeki bir yıldızı göndermenin tek yolu bu olmamalı, süreci daha iyi yönetip güzel bir veda yaptırabilirdiniz.

Bu saatten sonra Sneijder takıma çok katkı sağlayamaz, helal olsun Dursun ve ekibine. Bir olay anca bu kadar berbat edilebilirdi size de yakışan bu.

Sneijder'i istemeyenler bile bu şekilde gönderilmesini doğru bulmuyorlardır diye tahmin ediyorum.

ostersund maçına
Muslera
Linnes-Maicon-Semih-Carole
Tolga-Selçuk
Garry-Belhanda-Yasin
Gomis

gibi çıkacağız belli ki

Ben Arfa Ağustos sonlarına kadar beklenebilir ama Orta Saha ve beke gelecek adamlar biran önce gelmeli özellikle Corchia+Lemina gelse bir rahatlarız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt