Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onu da gönderecekler

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben arfaya gerek yok feg yeterli.

orta saha transferi şart hem de acil

Ben Arfa, sağbek, solbek, önlibero, sağ kanat, sol kanat, forvet her yerde oynarmış gibi yaz qanqa kim bilecek. Ne de olsa çok yetenekli.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben Arfa, sağbek, solbek, önlibero, sağ kanat, sol kanat, forvet her yerde oynarmış gibi yaz qanqa kim bilecek. Ne de olsa çok yetenekli.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Saçma bir yorum.Fırsat transferi önüne çıkmışken,benim önceliğim sağ bek ben bunu değerlendirmemeliyim demek komik.

ben arfa ile ilgilendigimizi sanmıyorum, o kadar da sacmalayamayız yani. Sneijder hala eldeyken Belhanda'yı aldık ücüncü 10 numarayı neremize sokacagız.. Menajer onerısı falandır diye dusunuyorum.
Lemina en kritik transfer ama cok zor gorunuyor, baska da isim gecmiyor o bolge icin enteresan. Hali hazırda ligde ilk 4'e giremeyecek bir takımımız var bakalım kimler gelecek.

ben arfa ortada ne kadar oynadiysa sag ve sol kanattada o kadar oynadı
Ben arda diyince bircok kişide yavaş, teknik bi oyun kurucu canlaniyor ama tam tersi.. hizi çok iyi

Wesley hakkında inş haber gelir olumlu veya olumsuz..sonuç ne olursa olsun bitsin şu iş

Saçma bir yorum.Fırsat transferi önüne çıkmışken,benim önceliğim sağ bek ben bunu değerlendirmemeliyim demek komik.
ben arfa'yı aldın, önüne oscar fırsatı çıktı onu da aldın, sonrasında götze boşa çıktı onu da aldın. bi baktın elinde 5 tane 10 numara olmuş. gerçekten her fırsatı değerlendirmek çok mantıklı.

Galatasaray Odeabank, Richard Hendrix ile sözleşme imzaladı.(NTV Spor)

----------Muslera

Lstener-Maicon-Serdar-Car

-------Badou---Tolga

Feghouli-Belhanda-Garry

-----------Gomis

En fazla bu olur

Kac gündür gündemde sadece Kanat kanat kanat, nerde bu ön Liberolar nerde bu bekler nerde bu devlet?

____________Muslera___________
Corchia___Maicon__Serdar___Gibbs
___________Vainqueuer_________
_______Lemina____Belhanda_____
__Feghouli___Gomis___Ben Arfa___

sinan-engin_770016.webp
Ulan kazayla böyle birşey yapsak neler olur ama ha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt