Osman Çevik
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 17.959
- 9.957
- 2.398
Onu da gönderecekler
LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilic'in stsl sevdasi batirdi takimi![]()
adam emenike'yi götürdü west ham'ayani n'diaye westhamda cok zorlanır ama süper lig şartlarında üst seviye bir topcuydu.
feghouli ile ben arfanın alakası yok.niye hiç takip etmiyonuz haberleri?feghouli gelmek üzere artık.tudor 1 kanat daha istiyomuş.malum bruma gitti,sneijder gitti,sinan gidiyo.ya konoyplanka ya ben arfa gelecek,feghoulinin yanında.
Saçma bir yorum.Fırsat transferi önüne çıkmışken,benim önceliğim sağ bek ben bunu değerlendirmemeliyim demek komik.Ben Arfa, sağbek, solbek, önlibero, sağ kanat, sol kanat, forvet her yerde oynarmış gibi yaz qanqa kim bilecek. Ne de olsa çok yetenekli.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben arfa kanat degil
Asıl mevkiisi sağ kanattır,Nice'te 10 numarada çok iyi oynamıştır.Linnes'in solda daha iyi oynaması onu solbek yapmaması gibi.
ben arfa'yı aldın, önüne oscar fırsatı çıktı onu da aldın, sonrasında götze boşa çıktı onu da aldın. bi baktın elinde 5 tane 10 numara olmuş. gerçekten her fırsatı değerlendirmek çok mantıklı.Saçma bir yorum.Fırsat transferi önüne çıkmışken,benim önceliğim sağ bek ben bunu değerlendirmemeliyim demek komik.
ben arfa ortada ne kadar oynadiysa sag ve sol kanattada o kadar oynadı
Ben arda diyince bircok kişide yavaş, teknik bi oyun kurucu canlaniyor ama tam tersi.. hizi çok iyi