Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şenol güneş:Bizi yenmek rakiplerin rüyasını süslüyor
Tinerin bu kadar kafa yaptığını bilmiyordum

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Suan fizik olarak o mevkide oynayacak durumda degil

O yüzden Nice'te 10 numarada oynadi
Gayette de iyi durumda fizik olarak.İstersen o sezonunu açıp bi izle,o mevkiide oynamasının sebebi hatta serbest oynamasının nedeni Favre'nin sistemi.Zaten 14 gol 7 assist yaptı.Fiziği kötü demek saçma.

Gayette de iyi durumda fizik olarak.İstersen o sezonunu açıp bi izle,o mevkiide oynamasının sebebi hatta serbest oynamasının nedeni Favre'nin sistemi.Zaten 14 gol 7 assist yaptı.Fiziği kötü demek saçma.

Fizigi kötü demek göbekli demek degil

Sag aciga koy rakibin sol bekini takip edebilir mi

Youtube'dan izleyip yorum yapmayin

Severdin sevmezsin ahh ulan fatih terim gelse zaten o geldimi ali dürüst de gelir takimi bırakacaksın ona fatih hoca cirkefligi ile her türlü ligi götürürdü.

Fizigi kötü demek göbekli demek degil

Sag aciga koy rakibin sol bekini takip edebilir mi

Youtube'dan izleyip yorum yapmayin
Nice'i 2 sezondur izliyorum,genelde 3-5-2 oynar Favre.Serili 3 lü orta saha önünde serbest önünde st.Bence sen biraz takip et,çünkü kanatsız oynayan takımda,sağ kanatında fiziği iyi olmadığı için diyebiliyorsun.

Cavanda veya Donk buna birşeyler mi yedirdi ya da verdi. Bakışa gel :D

1e29f48a0404db61cbf970503e7bf5b9.jpg

sent via GSC

Ben arfa tartismasina son noktayi koyuyorum. En etkili oldugu yer sol kanat 2.forvet gibi oynar gelirse

Nice'i 2 sezondur izliyorum,genelde 3-5-2 oynar Favre.Serili 3 lü orta saha önünde serbest önünde st.Bence sen biraz takip et,çünkü kanatsız oynayan takımda,sağ kanatında fiziği iyi olmadığı için diyebiliyorsun.

4-3-1-2 oynadi Nice

Ben arfa 10 numarada oynadi ve takimin basinda favre yoktu Claude puel vardi

Daha teknik direktörü bilmiyorsun youtube dan izledigini belli etme

Ben Arfa Fransa liginden çıkmaz. Lyon, Marsilya veya Nice'e gider buralara gelmez. Lemina-Ben Arfa gibi olmayacak dualara amin demek yerine Vainquer ve Feghouli'yi almamız lazım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bonservis istiyorlarmış yurt içi için

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hamburgdayken nasıldı bilmiyorum sen çok daha iyi bilirsin tabi ama

rincon genoada 5lide sağ tarafta bile oynatılmış top falan sürebilen bir herif

cana ile ne ilgisi var
Hamburgda topla uzktan yakindan alakasi yoktu
Kazma görevini üstleniyordu
Bu nasil topcu olmus diye oynadigi icin Hamburga aciyordu millet

Italya performansini bilmiyorum

ben arfa'yı aldın, önüne oscar fırsatı çıktı onu da aldın, sonrasında götze boşa çıktı onu da aldın. bi baktın elinde 5 tane 10 numara olmuş. gerçekten her fırsatı değerlendirmek çok mantıklı.

E yani sen şimdi diyosun ki evimde buzdolabı var ama ortalama birşey.İyi bir fiyata son modeli var,bunu alıyorsun.E başka günde bir tane daha böyle fırsat var evine 2.sini alır mısın ? Hayır,fırsatı varken değerlendirceksin,yarın böyle bir şans transferi gelecek mi bilemezsin.Ayrıca azcık zeka kullanıyosan ucuz diye 5 tane 10 numara almazsın.Ki ben Arfa sağ açık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt