Mehmet Akif Yüksel
Kırmızı Üye
- 21 Ağustos 2014
- 1.684
- 478
- 953
----------Muslera
Lstener-Maicon-Serdar-Car
-------Badou---Tolga
Feghouli-Belhanda-Garry
-----------Gomis
En fazla bu olur
Bu kadro sampiyon olur tudorda biraz yetenek varsa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
----------Muslera
-------Badou---Tolga
Feghouli-Belhanda-Garry
-----------Gomis
En fazla bu olur
Gayette de iyi durumda fizik olarak.İstersen o sezonunu açıp bi izle,o mevkiide oynamasının sebebi hatta serbest oynamasının nedeni Favre'nin sistemi.Zaten 14 gol 7 assist yaptı.Fiziği kötü demek saçma.Suan fizik olarak o mevkide oynayacak durumda degil
O yüzden Nice'te 10 numarada oynadi
beşincilik garanti.----------Muslera
-------Badou---Tolga
Feghouli-Belhanda-Garry
-----------Gomis
En fazla bu olur
Gayette de iyi durumda fizik olarak.İstersen o sezonunu açıp bi izle,o mevkiide oynamasının sebebi hatta serbest oynamasının nedeni Favre'nin sistemi.Zaten 14 gol 7 assist yaptı.Fiziği kötü demek saçma.
Şenol güneş:Bizi yenmek rakiplerin rüyasını süslüyor
Tinerin bu kadar kafa yaptığını bilmiyordum
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nice'i 2 sezondur izliyorum,genelde 3-5-2 oynar Favre.Serili 3 lü orta saha önünde serbest önünde st.Bence sen biraz takip et,çünkü kanatsız oynayan takımda,sağ kanatında fiziği iyi olmadığı için diyebiliyorsun.Fizigi kötü demek göbekli demek degil
Sag aciga koy rakibin sol bekini takip edebilir mi
Youtube'dan izleyip yorum yapmayin
Buna gülünür işteAynen ben de Feghouli'nin daha doğru bir karar olacağı düşüncesindeyim. Ben Arfa'yı alırsak sonu RvP'ye benzer gibi geliyor.
Rincon bildigin Cana ula gelmesin
Nice'i 2 sezondur izliyorum,genelde 3-5-2 oynar Favre.Serili 3 lü orta saha önünde serbest önünde st.Bence sen biraz takip et,çünkü kanatsız oynayan takımda,sağ kanatında fiziği iyi olmadığı için diyebiliyorsun.
Bonservis istiyorlarmış yurt içi içinBen Arfa Fransa liginden çıkmaz. Lyon, Marsilya veya Nice'e gider buralara gelmez. Lemina-Ben Arfa gibi olmayacak dualara amin demek yerine Vainquer ve Feghouli'yi almamız lazım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hamburgda topla uzktan yakindan alakasi yoktuhamburgdayken nasıldı bilmiyorum sen çok daha iyi bilirsin tabi ama
rincon genoada 5lide sağ tarafta bile oynatılmış top falan sürebilen bir herif
cana ile ne ilgisi var
ben arfa'yı aldın, önüne oscar fırsatı çıktı onu da aldın, sonrasında götze boşa çıktı onu da aldın. bi baktın elinde 5 tane 10 numara olmuş. gerçekten her fırsatı değerlendirmek çok mantıklı.