Hangi hesap
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bilemiyorum artik hersey ortada
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hangi hesap
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alayı yavşakYouTube
Adamlar 1 ay önce salladıkları sneijderi şimdi kalmalı diye yere göğe sığdıramıyorlar.Yaşasın nabza göre şerbet,yaşasın algı yönetimi!!
Tudor'da dediğinizin aynısını yapıyor işte niye sallıyorsunuz..
Sen olsan yapabilir misin kombine satma arafesinde boyle biseyi yuvarlak konusup geciyolar iste gittigi kesin belli degil mi
Her oyuncu gider eninde sonunda problem o degil. Bu sekilde gonderimesi ve Galatasaray'ı nefretle anacak olması markamız icin büyük bir kayıp.
Mangala bonservisi ne kadardı?Sinirim bozuldu ben bi mangala gideyim de rakı içeyim bari
Mangala bonservisi ne kadardı?
Aynen 1 maç fazla oynadı diye 20 gün tatil yapabilir sneijder hazretleriMerak etme yarın yönetim Muslera'yı da göndermeye çalışıp 2-3 transferle göz boyadığında bu kez de Muslera'nın tatil foto ve videoalrından birkaçını koyup O'na da benzer muamele yaparsın.
Sence bu kombine rakamlari gercekci mi? 25k tane sattigimiz yani? Hic inandirici degil. Üstelik bu olaylardan sonra bir kismi geri vermek isterken, digerleri dursuna daha cok küfür ediyor
Tudorun basarisiz olmasini istemek galatasarayin basarisiz olmasini istemektir boyle bir grup turedi son gunlerde boyle galatasaraylilik olmaz olsun yerin dibine girsin
Kıyaslama talihsiz olmuş sanki biraz.Adam iyi kötü katkı verdi parasını aldı şimdi gidecek bu duygusallık neden..Düşün ki konsere gittin para verdin eğlendin şarkıcı da para aldı ve sahneyi terketti
Dediklerinden haberim yok ama rakam gercekci bence galatasaray sevgisi baskadir hersey transfer vs degil