Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen olsan yapabilir misin kombine satma arafesinde boyle biseyi yuvarlak konusup geciyolar iste gittigi kesin belli degil mi

Sence bu kombine rakamlari gercekci mi? 25k tane sattigimiz yani? Hic inandirici degil. Üstelik bu olaylardan sonra bir kismi geri vermek isterken, digerleri dursuna daha cok küfür ediyor

Her oyuncu gider eninde sonunda problem o degil. Bu sekilde gonderimesi ve Galatasaray'ı nefretle anacak olması markamız icin büyük bir kayıp.

Bence o da insansa markayı değil Dursun'u anar, sonuçta burada yaklaşık 5 sezon geçirdi kulübün ve taraftarın onu ne kadar sevdiğini ve gönlüne aldığını farketmiştir, ha bunları bir kalemde siliyorsa ona da yazıklar olsun.

TaPaTaLk

An itibarı ile Galatasaray'ın sahaya çıkarabileceği en iyi kadro (Sneijder'i gönderdiklerini varsayarsak)

Mus.
Lin - Maicon - Serd. - Car.
Tolga - Sel
Rod - Bel - Yas
Gom.

Bu kadro avrupa ligine kalma mücadelesi verir. Biraz sallansa Östersund'a bile elenir.

Şampiyonluk için orta saha, bek, kanat komple değişmeli.

Son düzenleme:
Hâlâ sneijderin performansı için gittiğini sananlar var
Hâlâ tudorun gönderdiğini sananlar var
Haziran 2016 sneijderin yönetimi isbecereni denizliyi hedef alan klubu küçük gören açıklamalarını okusun
O zaman yönetim uefa kıskacında ekonomik olarak dardaydı
Şimdi yönetimin eli güçlü gönderir sneijderi alır ben arfayi herkes sesini keser
Intikam soğuk yenen bir yemektir
Şu ben arfa olayından sonra terimin ayak seslerini duyar gibi oldum

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sneijderi göndermek isteyenler tudor ve dursun ahahahaha daha söyleyecek söze gerek yok

Geçen yaz tudor mu vardi takimin başında
Şaşirdi taraftar iyice :D belhandayi suçlu bulanlardan ne beklersin ki

Mangala bonservisi ne kadardı?

giphy.gif

ufffff be taraftar resmen ikiye ayrildi.
resmen algi savasina girildi hem yönetim sneijder hem taraftar arasi.
arkadaslar ne olacaksa olsun artik, bunuda yönetim sneijder kendi aralarinda hal etsinler.

birakinda transferleri konusalim.

Adam iyi kötü katkı verdi parasını aldı şimdi gidecek bu duygusallık neden..Düşün ki konsere gittin para verdin eğlendin şarkıcı da para aldı ve sahneyi terketti
Kıyaslama talihsiz olmuş sanki biraz.
Kulüp taraftarlığı sevgi tutku gibi duygu bağının olduğu bir durumunda.
Konserde veya tiyatroya gidip duyguların ortaya cıkıp orada da göz yaşı döke bilir bir insan.

Dediklerinden haberim yok ama rakam gercekci bence galatasaray sevgisi baskadir hersey transfer vs degil

son iki senedir rakamlardan haberin yok galiba? Stadyuma giden rakamlardan haberin yok o zaman galiba.

Adamlarin yaptigi Marketingin en basiti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt