Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KRAL...
d696f4492961225e00df406125357753.jpg

son iki senedir rakamlardan haberin yok galiba? Stadyuma giden rakamlardan haberin yok o zaman galiba.

Adamlarin yaptigi Marketingin en basiti
bu kombıneler sneijder icin satılmadı yenı transfer ıcın satıldı 2 senedır o yüzden kombine satamıyorduk ıste.. #10 BELHANDA kral

Medya bu Snejderci tayfayı iyi gazladı. Galatasaray düşmanı herifler Snejder gitmesin filan diye ağladılar resmen halbuki en iyi sezonunda Snejder, Selçuk'un performansını düşürüyor diyorlardı bu herifler. Malesef gene güzel bir yapılanma olacak iken dinamit koymayı başardılar.

Bu forumdan da gidip belhanda nın fotoları altına sövenler olduguna eminim

GSC

fbjk medyasi algida basarili oldu malesef
Galatasaray'i karşılıksız sevenler herturlu destegi verecektir kalan zamanda en dogrusu bu

Hâlâ sneijderin performansı için gittiğini sananlar var
Hâlâ tudorun gönderdiğini sananlar var
Haziran 2016 sneijderin yönetimi isbecereni denizliyi hedef alan klubu küçük gören açıklamalarını okusun
O zaman yönetim uefa kıskacında ekonomik olarak dardaydı
Şimdi yönetimin eli güçlü gönderir sneijderi alır ben arfayi herkes sesini keser
Intikam soğuk yenen bir yemektir
Şu ben arfa olayından sonra terimin ayak seslerini duyar gibi oldum

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Wesley Sneijder'den olay sozler!

Sneijder gitsin, Tudor' da bir patlasın görelim sonra buraları.

Dursun seni de göreceğiz ondan sonra..

Tudor kimdir, ne başarısı vardır ki sen hala dünyada yeri olan koskoca Sneijder' i istemiyorsun ?

Hagi-Misimovic olayının kötü bir versiyonu daha ki Misimovic Sneijder' in tırnağı olamaz..
E ne guzel iste GALATASARAY rakiplerini tutarsiniz! Tudor gitsin diye eger buysa taraftarlik bugüne kadar gitmesin dedigim Sneijder in gidişine sevinir hale gelecegim nerdeyse bu nasil bir anlayistir arkadas,tamam Sneijderi bende seviyorum ama Galatasaray basarili olsun kim giderse gitsin bana ne

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

su 33 yasindaki oyunculari getireceklerine beke hic getirmesinler daha iyi.
zaten feg ve orta saha öncelik.
sol beke linnese sans veririm su dedigim oyuncular gelsin transfer sezonun bitimine kadar sag bek icin iyi adamlar icin ugrasririm.
but no old player pls.

Sneijder kesin olarak gitsinde forma alayım

sonunda 7-15k arasi oynariz. Belhandayi alindigi delige ilk olarak sen tikamak istersin. Belhandanin özellikle Schalke döneminde bir cok macini izledim.
Eger sneijder gibi oynuyacaksa onuda elestiririz musap bızde kısılere önem fazla yoktur aslolan gsdir

En çok üzüldüğüm de 8-10 ay sonra olmayacak bir yönetimin bu kadar radikal kararla hem sevilen bir oyuncuyu hem de yeni kurulan takımı ve yeni sezona dair heyecanımızı bir anda bitirmesi.

Belhanda'ya acıdım gercekten, o kıt yetenekle bu beklentinin altına girmek istemezdim

Bu Fb Sneijder olayi acayip moralimin icine etti .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt