Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 42.146
- 24.858
- 3.198
KRAL...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu kombıneler sneijder icin satılmadı yenı transfer ıcın satıldı 2 senedır o yüzden kombine satamıyorduk ıste.. #10 BELHANDA kralson iki senedir rakamlardan haberin yok galiba? Stadyuma giden rakamlardan haberin yok o zaman galiba.
Adamlarin yaptigi Marketingin en basiti
Minimum 5 adam lazım yaAn itibarı ile Galatasaray'ın sahaya çıkarabileceği en iyi kadro (Sneijder'i gönderdiklerini varsayarsak)
Mus.
Lin - Maicon - Serd. - Car.
Tolga - Sel
Rod - Bel - Yas
Gom.
Bu kadro avrupa ligine kalma mücadelesi verir. Biraz sallansa Östersund'a bile elenir.
Şampiyonluk için orta saha, bek, kanat komple değişmeli.
bu kombıneler sneijder icin satılmadı yenı transfer ıcın satıldı 2 senedır o yüzden kombine satamıyorduk ıste.. #10 BELHANDA kral
Evet beklenen transferlerde yapılsın 30kyı gececektıryani sana göre 25k kombine sana göre dogru?
Wesley Sneijder'den olay sozler!Hâlâ sneijderin performansı için gittiğini sananlar var
Hâlâ tudorun gönderdiğini sananlar var
Haziran 2016 sneijderin yönetimi isbecereni denizliyi hedef alan klubu küçük gören açıklamalarını okusun
O zaman yönetim uefa kıskacında ekonomik olarak dardaydı
Şimdi yönetimin eli güçlü gönderir sneijderi alır ben arfayi herkes sesini keser
Intikam soğuk yenen bir yemektir
Şu ben arfa olayından sonra terimin ayak seslerini duyar gibi oldum
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
E ne guzel iste GALATASARAY rakiplerini tutarsiniz! Tudor gitsin diye eger buysa taraftarlik bugüne kadar gitmesin dedigim Sneijder in gidişine sevinir hale gelecegim nerdeyse bu nasil bir anlayistir arkadas,tamam Sneijderi bende seviyorum ama Galatasaray basarili olsun kim giderse gitsin bana neSneijder gitsin, Tudor' da bir patlasın görelim sonra buraları.
Dursun seni de göreceğiz ondan sonra..
Tudor kimdir, ne başarısı vardır ki sen hala dünyada yeri olan koskoca Sneijder' i istemiyorsun ?
Hagi-Misimovic olayının kötü bir versiyonu daha ki Misimovic Sneijder' in tırnağı olamaz..
Evet beklenen transferlerde yapılsın 30kyı gececektır
Eger sneijder gibi oynuyacaksa onuda elestiririz musap bızde kısılere önem fazla yoktur aslolan gsdirsonunda 7-15k arasi oynariz. Belhandayi alindigi delige ilk olarak sen tikamak istersin. Belhandanin özellikle Schalke döneminde bir cok macini izledim.
Bende yapacagim valla ama.evde klimalari actim disari.sicak icilmiyorSinirim bozuldu ben bi mangala gideyim de rakı içeyim bari
Futbolcu futbolculugunu bilecek