Malik Yavuz
Büyük Kaptan
- 14 Kasım 2010
- 23.256
- 1.434
- 1.503
Sneijder'in kalacağı kesin değil
Semih kalır.
Semih kalır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orta sahaya bir eleman daha alinacak 99%. Kosan basan ama top teknigi de fena olmayan biri diyorlar medyada. Oraya kesin bir oyuncu gelir bence.Belhanda'yı aldık bir kere ama transferi pekte gerekli değildi açıkçası. Şimdi nereye koyacaksın, solda ağır kalacak ayrıca Garry fişek gibi başladı formayı vereceğini sanmıyorum. 8 numara desen yumuşak kalabilir, 10 numarada Sneijder'den iyi değil dürüst olalım. Dünyada hiçbir takım 10 numarada Belhanda'yı, Sneijder'e tercih etmez. 8'de oynayacak gibi muhtemelen Selçuk'ten kötü olacağını sanmıyorum ama bütün yük Tolga'ya binecek yine ortada.
Sneijder tudor dan özür dilesin
Sezon için formda olacağına dair söz versin
Konu kapansın dünkü maçta birşeyler eksikti o sneijderdi galiba
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Feguli ne olur renkdas. Bence artık gelmez.Sneijder'in kalacağı kesin değil
Semih kalır.
Orta sahaya bir eleman daha alinacak 99%. Kosan basan ama top teknigi de fena olmayan biri diyorlar medyada. Oraya kesin bir oyuncu gelir bence.
Sneijder'in kalacağı kesin değil
Semih kalır.
Sneijder zaten floryada çalışıyorSana mı inanıcaz renkdaş tabi ki SNEIJDER'e inanacağız.
Feguli 2 günlük uydurma haberdi yav sonrasında yaprak kımıldamadı. Yatar o da.Feguli ne olur renkdas. Bence artık gelmez.
@Selman Öztürk
gel lan buraya kolpacı herif sneijderi aramışmış ulan sen kimsin ya utanmıyormusun veledleri kandırmaya
Semih'in talibi olabileceğine inanan arkadaşlara gülüyorum.Aga sen felaket tellali misin ?
Ozan ağlama
Sneijder zaten floryada çalışıyor
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi