Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok önceden beri savunduğum birşey var. Tudor ve Sneijder oturup konuşmalı. Zaten adam gibi yönetim de bir masaya bunları oturtmalıydı. Ancak yönetimde başkan dahil olmak üzere bazı haiinler istemediği için Sneijder'i, Tudor ile yaşan gerilimi de körüklediler gibi geliyor bana.

Sneijder tudor dan özür dilesin
Sezon için formda olacağına dair söz versin
Konu kapansın dünkü maçta birşeyler eksikti o sneijderdi galiba

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Belhanda'yı aldık bir kere ama transferi pekte gerekli değildi açıkçası. Şimdi nereye koyacaksın, solda ağır kalacak ayrıca Garry fişek gibi başladı formayı vereceğini sanmıyorum. 8 numara desen yumuşak kalabilir, 10 numarada Sneijder'den iyi değil dürüst olalım. Dünyada hiçbir takım 10 numarada Belhanda'yı, Sneijder'e tercih etmez. 8'de oynayacak gibi muhtemelen Selçuk'ten kötü olacağını sanmıyorum ama bütün yük Tolga'ya binecek yine ortada.
Orta sahaya bir eleman daha alinacak 99%. Kosan basan ama top teknigi de fena olmayan biri diyorlar medyada. Oraya kesin bir oyuncu gelir bence.

Belhanda o mevkide oynayabilir mi tam emin değilim ama oynayabilirse geriden oyun kurmada ve Sneijder'in geriye gelmesini engelleyip ilerde daha fazla topla buluşmasını sağlayabilir ama burda kilit olay Selçuk'un 11 dışında kalmasıdır. Bilmiyorum şu diziliş başarılı olur mu,

---------------------Gomis--------------------------
Garry--------------Sneijder--------------Feghouli
------------Vainquer----------Belhanda-----------

Yada Belhanda yanında defansif yönü kuvvetli olan başka bir oyuncuda olabilir. Ama Belhanda o mevkide hiç oynadımı bilmiyorum.

Selman Öztürk

gel lan buraya kolpacı herif sneijderi aramışmış ulan sen kimsin ya utanmıyormusun veledleri kandırmaya

İnsan yiyen bir defansif orta saha alınırsa Belhanda ile Sneijder çok rahat birlikte ortada oynayabilirler.

Orta sahaya bir eleman daha alinacak 99%. Kosan basan ama top teknigi de fena olmayan biri diyorlar medyada. Oraya kesin bir oyuncu gelir bence.

Valla gelsin ama gelen adamın Tolga'dan iyi olacağını hiç sanmıyorum. Tolga sakatlanmazsa sezonun oyuncusu olur bence. O zaman Belhanda'nın ya da Sneijder'in kesik yemesi lazım, Selçuk'u araya katmadım bile ama puştluk yapıp bu formuyla Tolga'yı kesersen arkanda kimse kalmaz yani.

Şu selmana söyleyin de bi de fehuliyi arayip geliyor musun diye sorsun.

Sneijder zaten floryada çalışıyor

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

''ZATEN'' ama açıklamayı dakikalar önce yaptı renkdaş ve diyor ki ''Galatasaray kalmamı istiyor''.

Kadrolara #10 Sneijder yazalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt