- 4 Ağustos 2009
- 90.630
- 71.710
- 5.188
Neyse 22:00de en doğru ve güncel haberleri Beinsports farkıyla Beinsportstan alırız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Simdi bazilari seviniyor bazilari hala inanmiyor olabilir, yonetime, daha dogrusu Dursun'a hic guvenmedigim halde bu konuyu ancak yonetim kapatabilir. Cikacak ve bir resmi aciklama yapacaklar, kaliyor kalmiyor oyle anlasilir. Sneijder'in paylasimi gercek olsa bile, bu onun sadece antrenmanlara baslayacagini gosteriyor. Ama onemli olan Tudor'un onu takim ile beraber antrenmanlara alip almamasi bana gore.@Alper Altun
Erken mi sevindik Sneijder olayına ne dersin?
Bu kadar süre gerçek bir haberin gelmemesi düşündürücü. AL maçından sonra Florya'da Tudor ile görüşecek diyorlar.
Aynen öyle anladım, ortada bir yanlış anlaşılma var o zaman. Problem yok Ozancım.
Ayrıca selmanın yazıklarını da Fener Ağlama esprisi için paylaştım.
Sneijder varsa Sneijder oynar belhanda yedek bekler
tabikiBu Östersund zımbırtısıyla maçımız 2 maç üzerinden olacak dimi ?
Sneijder kaldı sayıyorum. Belhanda'ya çok para verildi yedek olmaz. 8 numara oynar yanında ya Tolga oynar yada yeni bir defansif orta saha alınır. Solda Garry sağda Feghouli ortada Sneijder forvet Gomis.
ibrahim kırkayak @IKrkayak 45 dk.Tahminim Tudor yönetimden seneye Wesleyin takımda olmayacağının garantisini almıştır ve takımın merkezi olacak oyuncu Belhanda bu yüzden erken transfer edilmiştir. Şimdi Dursun çıkıp Wesley kalıyor ona göre takım oluştur derse Tudor ne yapar? Bekleyip göreceğiz