Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neyse 22:00de en doğru ve güncel haberleri Beinsports farkıyla Beinsportstan alırız.

@Alper Altun

Erken mi sevindik Sneijder olayına ne dersin?

Bu kadar süre gerçek bir haberin gelmemesi düşündürücü. AL maçından sonra Florya'da Tudor ile görüşecek diyorlar.
Simdi bazilari seviniyor bazilari hala inanmiyor olabilir, yonetime, daha dogrusu Dursun'a hic guvenmedigim halde bu konuyu ancak yonetim kapatabilir. Cikacak ve bir resmi aciklama yapacaklar, kaliyor kalmiyor oyle anlasilir. Sneijder'in paylasimi gercek olsa bile, bu onun sadece antrenmanlara baslayacagini gosteriyor. Ama onemli olan Tudor'un onu takim ile beraber antrenmanlara alip almamasi bana gore.

Hoca veye Baskan cikip 'Sneijder hic bir yere gitmiyor' dese anca emin olabilirim.

Feghouli transferi yatmaz umarım. Gerçi zaten hiçbir alakası yok Wesley ile ama...

@galastuff
Sevilla, Galatasaray'ın Mariano için yaptığı 4 milyon euro'luk teklifi reddetti. Pazarlık devam ediyor. [estadio deportivo]

Sneijder kaldı sayıyorum. Belhanda'ya çok para verildi yedek olmaz. 8 numara oynar yanında ya Tolga oynar yada yeni bir defansif orta saha alınır. Solda Garry sağda Feghouli ortada Sneijder forvet Gomis.

Bu Östersund zımbırtısıyla maçımız 2 maç üzerinden olacak dimi ?

Yapmayin beyler belhanda 8 oynayamaz o tarz bir oyuncu degil

Solda oynamak zorunda kalacak büyük ihtimal

Tahminim Tudor yönetimden seneye Wesleyin takımda olmayacağının garantisini almıştır ve takımın merkezi olacak oyuncu Belhanda bu yüzden erken transfer edilmiştir. Şimdi Dursun çıkıp Wesley kalıyor ona göre takım oluştur derse Tudor ne yapar? Bekleyip göreceğiz

planlamasını sevdiklerim daha adamla konuşmadan yerine 8 milyona oyuncu aldılar şimdi de düşünüyorlardır ne bok yiyecez diye

Le Mundo Türkiye Semih Kaya Sparta P.'da yazmış. Rahat olun mişın kamplışt.

Sneijder kalır ve Feghouli gelirse olan Garry'e olur. Olan derken Galatasaray'da yedekler de en kötü Garry kalitesinde olmalı zaten.

Sneijder kaldı sayıyorum. Belhanda'ya çok para verildi yedek olmaz. 8 numara oynar yanında ya Tolga oynar yada yeni bir defansif orta saha alınır. Solda Garry sağda Feghouli ortada Sneijder forvet Gomis.

Kesinlikle böyle daha mantıklı ve ideal kadro olur
-------------------Muslera---------------
Transfer---Maicon--Serdar---Transfer
---------Vainqueur----Belhanda-------
Feghouli--------Sneijder--------Garry
-------------------Gomis----------------

Muslera
??? Maicon ??? ???
??? ???
??? Sneijder Belhanda
Gomis

???????
Linnes Serdar Ahmet Carole
Tolga Selcuk
Sinan Yasin Rodrigues
Eren

+3.kaleci ve 2 oyuncu.

Gerisini sutla gitsin.

Madem takımda kaldı 8 numarada Selçuk oynayacağına Ws denensin

Tahminim Tudor yönetimden seneye Wesleyin takımda olmayacağının garantisini almıştır ve takımın merkezi olacak oyuncu Belhanda bu yüzden erken transfer edilmiştir. Şimdi Dursun çıkıp Wesley kalıyor ona göre takım oluştur derse Tudor ne yapar? Bekleyip göreceğiz

Bence böyle de değil durum. Şu ana kadar gelen 3 oyuncunun hiçbiri Tudor'un kendi listesinden değil. Hepsi zaten bir süredir uğraştığımız adamlar. Belhanda ile geçen sene de temasta bulunmuşlar. Belhanda transferinin bütün eksiklerden önce apar topar getirilmesinin sebebi Tudor'dan çok yönetimin Sneijder'e baskı yapmaya çalışması ve taraftarı da bir nebze olsun rahatlatmaktı Sneijder giderse de 10 numaramız var diye. Ama tutmamış görünüyor. Taraftar fena halde saahip çıktı.

Hala büyük belirsizlik var. Sneijder bugün yaptıklarıyla eğer kalmıyorsa yönetimi fena halde topa koymuş oldu. Hoş eğer öyleyse kendi açısından da iyi birşey yapmamış olur bana göre.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt