Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda'dan verim alamayız artık

Adam hem moral olarak çökmüştür,nereye geldim ben demiştir kendi kendine

Belhanda'da mimlendi 1-2 kötü performans gösterse ıslıklanır, taraftarlık böyle bir şey değil ya çok gerizekalı var malesef.

yönetim al 10 numarayı giy dediyse adamın günahı ne sneijder giderse 10 numarayı giyerim demeside suç değil bu adama niye küfür ediliyor mantık ne yani anlamıyorum dediğim gibi nice e kiralansın bu saatten sonra verim alamayız artık bir senesini heba etmesin

Belhanda profesyonel futbolcuysa konuşmalarına dikkat edip topunu oynar işine bakar. Destekçileri de kıvraklığı bıraksın artık.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gerçekten rezalet bir yönetime sahibiz. Sneijder gibi bir adamı kazanmayı beceremediler. Göndermek istediler göndermeyi beceremediler. Belhanda'nın üzerine büyük sorumluluk yüklediler. Belhanda'yı hedef haline getirdiler. Kurdukları takımı bile sezon başlamadan sorunların ve tartışmaların ortasında bıraktılar.

Ayrıca Sneijder konusunun suçlusu Belhanda değil. Aptal taraftarımız Belhanda'dan ne istiyor anlamıyorum. İnstagram hesabını kapattıracak kadar beyinsiz olabilmeyi nasıl başarıyorlar acaba?

103 milyon tl'lik yatırım belhanda daha sezon baslamadan yalan olmustur, bravo dursun sen cok buyuk adamsın, herkes beceremez bunu

Daha ilk günden yazdık. Bu işte malesef bomba Belhanda ve Tudor'un kucağında kalır diye. O zaman sanki kötü birşey söylüyoruz zannedenler oldu. Bu saatten sonra Belhanda'yı da Tudor'u da kurtaracak şey Sneijder'in kalmasıdır.

Sosyal medya delisi olan yeni nesil gençlerin bir kısmı tam bir asalak. O kadar beyinsizler ki nereye çeksen oraya geliyorlar. Tam manasıyla embesiller.

Belhanda geldigi gunden beri sneijder diye diye kudurmus

bizim medya bu tudoru parcalar yol yakinken donelim iste

bizim taraftarın genelinin satılık polarcılardan oldugunu ve bizler gibi sagduyulu insanların azınlık oldugunu unutmayın derim

belhanda yönetimin malligi ile beraber kendi kendini bitirdi
daha resmi bir aciklama olmadan sneijderin formasina nasil göz dikersin
ilk kötü macinda ciddi tepkiye maruz kalacaktir arenada

Neco adam ne bilsin yahu.. Al bunu giy artık senin dedilerse oturup Sneijder gitti mi diye araştırma mı yapsın? Bu adam en suçsuz kişi.

Türkiye ile Avrupa arasında mental, düşünce yapısı ve davranış farkın çok güzel bir örneği bu olay

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Daha ilk günden yazdık. Bu işte malesef bomba Belhanda ve Tudor'un kucağında kalır diye. O zaman sanki kötü birşey söylüyoruz zannedenler oldu. Bu saatten sonra Belhanda'yı da Tudor'u da kurtaracak şey Sneijder'in kalmasıdır.

Bence bu saatten sonra Sneijder'da kalsa,feghouli'de gelse bizden birsey olmaz

Tudor bu sartlar altinda ligin sonunu göremez,zaten takim ici Kriz var üstüne birde taraftarla ilgili bir Kriz var simdi.

Taraftar destegini almadan bu yolda ilerleyemezsin.

Belhanda'nın ne denli profesyonel olduğunu zaman gösterecek ama duygusal olduğu hesap kapatmasıyla belli oldu işte. Bu da haliyle saha içine yansıyacaktır.

Siz de çok abartıyorsunuz adam instadan kötü yorum aldı diye performans vermez diyorsunuz bu instadaki tayfa ilk maçta 1 gol atsın oranı öpeyim, şuranı dökeyim beton yetmez geyikleri yapacak tipler, 2 güne unutulur yani. Oynayacağı varsa oynar.

Aynen katiliyorum buna.

Sneijder güzel yiyor taraftarı sosyal medya üzerinden. Güya baskı yaratıyor yönetimden parasını alıp üstüne birde bedava gidebilmek için.
Köylü kurnazinin peşine bir sürü inekde takılıp gidiyor.
Sneijderi unutun gitti. Artık ne kadar alacağının savaşını veriyor taraftar üzerinden.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt