İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.639
- 7.631
- 1.123
Ulan Türkiye'de spor yazarı olmak var ha.
Free money
Free money
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 fenerli de gelmesin zatenNtvsporu komple aldı adamlar Murat Kosovayla Rıdvan kaldı bi tek
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın yaptığı 3 milyon euroluk teklifi Alanyaspor'un kabul etmemesi üzerine Emre Akbaba da harekete geçti.
Alanya'nın teklifi kabul etmesi adına Emre Akbaba, 1 yıl daha kontratının bulunduğu kulübüne “İdealim ve hayalim bir gün Galatasaray forması giymekti. Sizlerden ricam transferime izin vermeniz. Alanyaspor kulübüne de para kazandırıp Galatasaray'a gitmek istiyorum. Er yada geç ben hayalim olan formayı giyeceğim" dedi.
Futbolarena
Ben oyle daha iyi ve yaratici olduklarini dusunmuyorum.orta göbek oyuncuları bizim oyunculardan daha yaratıcı ve becerikli bence.
Asporda yorum yapan dangalaklari gördükçe diyorum adaletini seveyim dünya...Ulan Türkiye'de spor yazarı olmak var ha.
Free money
Bjk in büyüklünü gösteren bi cümleSam Allardyce: "Cenk Tosun'u Olympiakos'tan transfer edebildiğimiz için şanslıydık." (talkSPORT)
Sam Allardyce: "Cenk Tosun'u Olympiakos'tan transfer edebildiğimiz için şanslıydık." (talkSPORT)
Bizim altyapıda böyle bir fizik sadece Ali yavuz da varkim sizce?![]()
ulan radyospor
aynı cümlede kendilerini yalanlamışlar.Çaykur Rizespor: "Kulübümüzün, başarılı futbolcular Tolga Ciğerci ve Samuel Eto'o ile transferleri için ilgili herhangi bir iletişimi ve düşüncesi bulunmamaktadır."
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi