Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada sol kanattada çok oynamış, videolarda ortayı adamın ağzına ağzına atıyor. Hava toplarında etkisizmiş diyorlar. Bu sene Benfica ilgilenmiş kendisiyle 4 milyon Euro bonservisi olabilirmiş.

Benim dikkatimi en çok soğukkanlılığı çekti ki bizim takımda eksik olan şey son noktada eli ayağına dolaşmayan, kritik anda ayağına top geldiğinde ne yapacağını kestirebileceğiniz bir oyuncunun varlığı. Herneyse bonservisine bakmadan Belhanda ile takas edebilsek keşke.

4 milyon istemezler ya

9 milyon sadece transfermarkt değeri var

Adam bu sene 14 maç kaçırmış 4-5 ay sonra yeni yeni oynamaya başlamış.Muhtemelen o yüzen düşmüştür düşmese de

Melo önerdiyse gelsin

Hatta melo'nun kendisi de gelsin teknik heyete

scarpa takımı ile sorunlu ise direkt opsiyonlu kiralayalım

4 milyon istemezler ya

9 milyon sadece transfermarkt değeri var

Adam bu sene 14 maç kaçırmış 4-5 ay sonra yeni yeni oynamaya başlamış.Muhtemelen o yüzen düşmüştür düşmese de

Öylesi daha iyi Belhanda 12 ye alındı kafa kafaya takas edeceksin artık 9 a mı sayarsın, 12 ye mi ona sen karar ver renkdaş.

Tabi kralın maaşından mütevelli bu takasa EPL takımları bile girmez o da acı gerçeğimiz.

Hazır yeri gelmişken bu maaşı ve bonservisi Belhanda'ya layık gören değerli büyüklerimiz Cenk Ergün ve Dursun Özbek'i en kalbi duygularımla selamlıyorum.

Kara falan gecin bunlari

Bize atletik stoper lazim,Miguel Lopes bile kendi yari sahasindan topla birlikte depar halinde defansi yarip gecti karayla falan olacak is degil bunlar

Oleksandr Zinchenko, Wolves'in teklifini kabul etmedi [Sky Sports]

images

Westham enteresan transferler yapti. Benim favorim yarmolenko

Bu #Kara Oğlan Gelsin.
Fiziki açıdan tam not veriyorum.

10837942-17914852%20(1).webp

Daniel Arzani

Australya'lı wonderkid Arzani City tarafından alındı. Tecrübe kazanması için takım aranıyor.

Biz devre ye girsek diyorum.

Leblebi gibi adam geçiyor. Çok teknik ve çevik bir hızlı adam.

Daniel Arzani

Australya'lı wonderkid Arzani City tarafından alındı. Tecrübe kazanması için takım aranıyor.

Biz devre ye girsek diyorum.

Leblebi gibi adam geçiyor. Çok teknik ve çevik bir hızlı adam.

Herif aslen İranlıymış Trabzon nasıl kaçırmış böyle bir adamı yazıklar olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt