Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dj5dE7RX0AMcAgl.jpg
kim sizce?
ahmet çalık yada muğdat , çalık daha muhtemel

Leicester Maguire'i birakmiyor
Boateng olmadi
Alderweireld olmadi
Godin teklifi kabul etmemis

ManU en sonda Zouma'yi alacak gibi

tolgayı bjkye verelim,oguzhan akgünü versinler bize

Dany Maicondan iyi
Yerine adam alacağız diye döktüğümüz paralarlan müthiş bir midfield tesis ederdik
Chedjou 6
Maicon 7
Koray 3
Ahmet 3
2 klas topçu parası

Transfersizlikten tansiyonum düştü. Son yarım saatim Melo'nun tavsiye ettiği Scarpa'nın videolarını izleyerek geçirdim. Aslan Melo boş yapmamış adam çok teknik bir oyuncu. 10 numara pozisyonunda oynuyor, Solak ama çift ayak denecek kadar sağıda iyi, adrese teslim orta, uzak şut, frikik, çalım herşeyden var görünüyor.

Fiziği çok zayıf, çocuk gibi ama faulsüz ayağından top vermiyor. Topla dans eden eski stil bir Brezilyalı. Bizim eski oyuncumuz Felipe'ye yakın futbol karakteri olan bir arkadaş. Ben beğendim ama video sonuçta. Ama yine de birşeyler anlaşılıyor. Klasik 10 numaralı bir oyun planıyla gidilecekse ve Melo da tavsiye ediyorsa bence bir ilgilenilebilir hatta ilgilenilmeli.

Maiconun yerine ismi geçen adamlar Maiconun yanına yaklaşamaz

Ali Yavuz'u pek izleme fırsatımız olmadı ama bence Celil'den felan daha topçu gibi duruyor

Bu arada sol kanattada çok oynamış, videolarda ortayı adamın ağzına ağzına atıyor. Hava toplarında etkisizmiş diyorlar. Bu sene Benfica ilgilenmiş kendisiyle 4 milyon Euro bonservisi olabilirmiş.

Benim dikkatimi en çok soğukkanlılığı çekti ki bizim takımda eksik olan şey son noktada eli ayağına dolaşmayan, kritik anda ayağına top geldiğinde ne yapacağını kestirebileceğiniz bir oyuncunun varlığı. Herneyse bonservisine bakmadan Belhanda ile takas edebilsek keşke.

Ali Yavuz'u pek izleme fırsatımız olmadı ama bence Celil'den felan daha topçu gibi duruyor
ikisi de kral topçular.ali yavuzu attıgı 2 ara pasında gördük abi.birine mugdat engel oldu.araya girmese yunus golü atacaktı..ama çok az izledik gercekten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt