GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 263

Alper Altun ·

Cevap
8,5K
Okunma
469,8K
Sayfa
263/426
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güzel açıklama bence.Şimdi ne alakası var talip olamaz mı vs geveleyen Galatasaray taraftarı da olacaktır ama önemsiz,fb nin yaptığı tamamen karaktersizlikti.

Gecen seneki gibi oynamasi mumkun degil zaten

Acikcasi kanatlar sagda Yunus solda Onyekuru olsa fitim

Kaldi ki kampta sagda Sinan cok iyiydi, Feghouli de toparlanabilir Akhisar macinda sinyallerini verdi

Rodrigues'in isi zor kesinlikle satilmaliydi katiliyorum

rodri cl de şov yapacak şöyle orta seviye rakipler çıksın yeter ki adam cl için yanıp tutuşuyor ordan güzel bir talip çıkartabiliriz.

yavsadiklari icin yaptilar aciklamayi herhalde.
zaten fenere gitmis olsa boyle bir aciklama yapmazlardi.
yavsadiniz aldiniz boruyu gibisinden bir aciklama olmus.

Aylar önce Facebook hesabımda Ali Koç'u yazmıştım uzun uzun.. Kime hizmet eder, amacı nedir, neden başa getirildi vs. vs...

Fenerbahçe.orgtan fiyat yükseltmek için yaptık açıklaması gelse bu kadar aşikâr olmaz durum.
1.Adamlarin o mevkiye ihtiyacı yok.
Ekici,Guliano,Eljif varken..
2.Ntv direk anlaştı haberini yandaş fb medyası sıfatıyla yaptı.

Bu deliller varken her şey nettt ortada.
Kendi prestijleri sarsıldı.

Emre Akbaba Galatasaray'da.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ultraslan güzel saydırmış.saygi saygı de 28 şampiyonluğumuz var zirvasi ile gereksiz algi yarat ki bu konuda gercekleri de biliyo kurbanlik koc ,daha ligin ilk macinda alenen sike yapar gibi var sitemiyle maç al.benficaya elenir elenmez emre akbabayı iste..adamı s.... boyle.çakma cem uzan bile diyemiyorum tırnağı etmez cem uzanin

Benim anlamadigim bu taraftar gruplari neden boyle transfer islerine giriyorlar, baska ulkelerde olmayan seyler tek bizim ulkede var, Emre istedigi yere gider veya fener istedigi oyuncuya talip olur, gecin bu fair play islerini, birakin da herkes rahat rahat transfer yapsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri