Ömer Karataş
Tecrübeli Üye
emre akbaba galiba fenerbahçeye gitti
orda olanların farkındayız,fenerbahceye uymayacağız göndermesi var.emre konusu nugün belli olur
futbolculuk'tan antrenörlüğe kadar olan fotoğrafları var çünkü bu kulübe hizmet edebilcek birisi olmayan gelemez mesajıda vermiş olabilir ayrıcaorda olanların farkındayız,fenerbahceye uymayacağız göndermesi var.emre konusu nugün belli olur
Bonservissiz gidiyormus
Büyük başkanımız çalışıyor ama olmuyorBonservissiz olsa bile cok iyi salary dump, 4.2m mi ne maas aliyor ve dogru duzgun verim alamiyorlardi
Biz daha boyle bir salary dump gerceklestirebilmis degiliz tarihimizde
sneijderde olmuştuBonservissiz olsa bile cok iyi salary dump, 4.2m mi ne maas aliyor ve dogru duzgun verim alamiyorlardi
Biz daha boyle bir salary dump gerceklestirebilmis degiliz tarihimizde
sneijderde olmuştu
sonrasından bahsetmedim maaş bütçesini düşüren bi sözleşme feshinden örnek verdim. feghouli ve gomisi katarsan lige eşek yüküyle maaş bütçesiyle başladık.sonrasında olanları hiç kimse tasvip etmez zatensonrasinda yüksek bonservis ve yüksek maas verip belhandayi almistik.. tasarruf mu ettik gercekten sence?
Bayağı hayal gücün geniş kardeşim , ben de herkes gibi olumlu anladımfutbolculuk'tan antrenörlüğe kadar olan fotoğrafları var çünkü bu kulübe hizmet edebilcek birisi olmayan gelemez mesajıda vermiş olabilir ayrıca