GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 265

Alper Altun ·

Cevap
8,5K
Okunma
469,8K
Sayfa
265/426
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim varken Emre Akbaba'nın Cocu'yu seçeceğini düşünmüyorum Terim gibi bir hocayla çalışmak varken hele ki Terim zamanında Emre Akbaba'nın milli yapıldığını da düşünürsek bu iş olur

Süreci daha mantıklı yürütebilirdik.

Taraftarla bazı şeyleri paylaşmaları lazım. Basına birşey sızmasın diye iyi bok yaptık sanıyorlar.

Her hafta transferin son durumunu, Alanya’nın isteğini, bizim verebileceğimizi, ve nedenini anlatırsan bu taraftar bu kadar gergin olmaz.

Yapılan açıklamaların hepsi fiyasko. Hele ki Mustafa Cengiz’inki tam rezalet.

Aydınlatın ağa bu taraftarı.

İşinize gelince ‘Yellow Friday’ işinize gelmeyince ‘taraftar sabırlı olsun, uğraşıyoruz’

Neyle uğraşıyorsun, kiminle uğraşıyorsun açıkla arkadaş. Yurt içi yapmak istediğin transferleri açıklayabilirsin.

Transfer dönemi bu. MİT miyiz herşeyi gizli saklı yapıyoruz.

Neler dönüyor bilelim işte. Tepkimiz bu kadar büyük olmaz. Hüsranıda öyle. Gelde anlat anasını satim.

yalnız bjk işi biliyor beyler adamlar kadro yaslı diye kendi kendilerini men ettirdiler türkiye kupasından burdanda elenseydi 1 kulvarda rahat rahat oynicaktı veteranlar :D

sonrasinda yüksek bonservis ve yüksek maas verip belhandayi almistik.. tasarruf mu ettik gercekten sence?
sonrasından bahsetmedim maaş bütçesini düşüren bi sözleşme feshinden örnek verdim. feghouli ve gomisi katarsan lige eşek yüküyle maaş bütçesiyle başladık.sonrasında olanları hiç kimse tasvip etmez zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt