Ahh Hasan Şaş ahh bee. Nerede şimdilerde senin gibi arma aşkı taşıyan topçular
Adam hepimizden daha iyi bir Galatasarayli.
Ahh Hasan Şaş ahh bee. Nerede şimdilerde senin gibi arma aşkı taşıyan topçular
fener zamanında hasana az salça olmamıştı ama hasan gerçek bi galatasaraylıydı.yani fenerin bu olayı geçmişinden gelen bi eziklik.herzaman galatasarayın oyuncusunu ayartmak ilgilendiği oyuncuyu kapmanın peşindeydiler geçmişten beridir. tarihi bi eziklikleri var bize karşı işleri güçleri biziz yattıklarında rüyalarında bizi gördüklerine eminim. galatasarayı yenmeyi şampiyonluğa değişecek kafaya bu yüzden sahiplerAdam hepimizden daha iyi bir Galatasarayli.
Hasan Şaşa bile son zamanlarında sövdü bazı densiz taraftarlar!Adam hepimizden daha iyi bir Galatasarayli.
sneijderde olmuştu
Al Hilal Gomis'den vazgecip, Modeste ya sulanmis...... Ulan arablar... ULAN ARABLAR BIR KERE SASIRTIN BENI
Çin'de kadro dışı kalmış bazı oyuncular
ramires
gudelj
gervinho
papiss cisse
jackson martinez
ersan gülüm
Fatih Terim: "Birkaç güne çok şaşıracağınız sürprizlerimiz olacak. Hem gidenler, hem gelen sürpriz isimler olacak. Bunun bütün sorumluluğunu ben üzerime alıyorum"➤Terim: 'Gelen ve gidenlere şaşıracaksınız' - Son dakika Galatasaray transfer haberleri Sporx on TwitterBir sohbet sırasından sonrasını okuman hataFatih Terim: "Birkaç güne çok şaşıracağınız sürprizlerimiz olacak. Hem gidenler, hem gelen sürpriz isimler olacak. Bunun bütün sorumluluğunu ben üzerime alıyorum"➤Terim: 'Gelen ve gidenlere şaşıracaksınız' - Son dakika Galatasaray transfer haberleri Sporx on Twitter
Fatih hocam taşın altına koymuş elini yine
Hoca gülüyor bu bile yeterli cevap benceBir sohbet sırasından sonrasını okuman hata
SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Demeye çalıştığımı anladın mı?Hoca gülüyor bu bile yeterli cevap bence
Leşhanda ve hain gidici gibi. Guzel haber.Fatih Terim: "Birkaç güne çok şaşıracağınız sürprizlerimiz olacak. Hem gidenler, hem gelen sürpriz isimler olacak. Bunun bütün sorumluluğunu ben üzerime alıyorum"➤Terim: 'Gelen ve gidenlere şaşıracaksınız' - Son dakika Galatasaray transfer haberleri Sporx on Twitter
Fatih hocam taşın altına koymuş elini yine
Ali koç, bizden bir transfer yaparak şov yapma derdinde. Adam bildiğin şovmen çıktı. Fb taraftarının zekasınıda çok iyi biliyor. Aziz böyle transferlerle 20 yıl yönetti kulübüü. Buda anladıki g.sarayı yenersek veya onlara bir transfer çalımı atarsak ligde başarısız bile olsam taraftarı uyuturum ehehe düşücesinde.Galatasaray taraftarları artık bu duruma bir tepki göstermelidir. Ali Koç yanlış sularda yüzüyor biz organize olup bu aileye Galatasaray taraftarının gücünün ne olduğunu hatırlatmak zorundayız bir boykot çalışması acilen yapılmalı bu ailenin ürettiği hiçbir ürün tercih edilmemelidir