GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 264

Alper Altun ·

Cevap
8,5K
Okunma
469,8K
Sayfa
264/426
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim anlamadigim bu taraftar gruplari neden boyle transfer islerine giriyorlar, baska ulkelerde olmayan seyler tek bizim ulkede var, Emre istedigi yere gider veya fener istedigi oyuncuya talip olur, gecin bu fair play islerini, birakin da herkes rahat rahat transfer yapsin
fenerbahce istediği oyuncuya talip olabilir ama benficaya elenir elenmez bunu yapıyosa orda artniyet vardır.kaldıki gulliano,mehmet ekici vs o bölge dolu fenerde.bildiğin yavsaklık yaptıkları saf olmayalım

tolgay Allah yardım etti demiş.koçum 2 dir çekirge gibi zıplıyosunuz,akhisar beraberlik alacaktı en kötü,linz eliyodu nerdeyse...Allah yardım eder de sen düzelmezsen çakılırsın

Ultraslan güzel saydırmış.saygi saygı de 28 şampiyonluğumuz var zirvasi ile gereksiz algi yarat ki bu konuda gercekleri de biliyo kurbanlik koc ,daha ligin ilk macinda alenen sike yapar gibi var sitemiyle maç al.benficaya elenir elenmez emre akbabayı iste..adamı s.... boyle.çakma cem uzan bile diyemiyorum tırnağı etmez cem uzanin
Ultraaslan iyi ayar verdi. Yazdiklarinda eksik var fazla yok. Bu kurbanlik acik acik Emre nin fiyatini yukseltiyor birde gerilimi azaltmaktan bahsediyordu.

bu tolgaya hala üzülüyorum,yanlıs takımda.bi de salihe üzülmüştüm.önce Galatasaray sonra manchester united diyen bi çocuktu.zidane salih bi anda istenmeyen adam oldu ha

forum bu aralar çok sık gidiyor ve bu hep en önemli zamanları buluyor

beceremiyorsanız istifa edin. çünkü;

1234.webp

Benim anlamadigim bu taraftar gruplari neden boyle transfer islerine giriyorlar, baska ulkelerde olmayan seyler tek bizim ulkede var, Emre istedigi yere gider veya fener istedigi oyuncuya talip olur, gecin bu fair play islerini, birakin da herkes rahat rahat transfer yapsin
bi futbolcu için 2 kulüp anlaşma masasındaysa ve aynı ülkenin başka bi takımı gelip masaya oturursa bu etik değildir. yarın bigün fenerin anlaşma masasında olduğu bi futbolcu için araya girip fiyat arttırırsak bu sefer onlar ne düşünür hoşlarına gider mi. kendi başına gelmesini istemeyeceğin şeyi başkasına yapma. bunu yapmaya hakkın vardır ama başkasının da sana bu durumda karaktersizsin demesini göze alacaksın ozaman

tolga bi şekilde gitsin,antrenmanlara çıksın tabiki ama gitsin.birhana yazık olur.birhan oynasın kupa maclarında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt