Site niye habire cöküyor
fenerbahce istediği oyuncuya talip olabilir ama benficaya elenir elenmez bunu yapıyosa orda artniyet vardır.kaldıki gulliano,mehmet ekici vs o bölge dolu fenerde.bildiğin yavsaklık yaptıkları saf olmayalımBenim anlamadigim bu taraftar gruplari neden boyle transfer islerine giriyorlar, baska ulkelerde olmayan seyler tek bizim ulkede var, Emre istedigi yere gider veya fener istedigi oyuncuya talip olur, gecin bu fair play islerini, birakin da herkes rahat rahat transfer yapsin
Ultraaslan iyi ayar verdi. Yazdiklarinda eksik var fazla yok. Bu kurbanlik acik acik Emre nin fiyatini yukseltiyor birde gerilimi azaltmaktan bahsediyordu.Ultraslan güzel saydırmış.saygi saygı de 28 şampiyonluğumuz var zirvasi ile gereksiz algi yarat ki bu konuda gercekleri de biliyo kurbanlik koc ,daha ligin ilk macinda alenen sike yapar gibi var sitemiyle maç al.benficaya elenir elenmez emre akbabayı iste..adamı s.... boyle.çakma cem uzan bile diyemiyorum tırnağı etmez cem uzanin
inşallah gider,rezil olmayız.emrenin karaktersizliği olur.Tamam iyi hos güzelde üstüne akbaba gelmeli fb ye giderse anlami kalmaz rezil oluruz
SM-G950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bizim anlasmak uzere oldugumuz futbolcuya talip olamaz.Benim anlamadigim bu taraftar gruplari neden boyle transfer islerine giriyorlar, baska ulkelerde olmayan seyler tek bizim ulkede var, Emre istedigi yere gider veya fener istedigi oyuncuya talip olur, gecin bu fair play islerini, birakin da herkes rahat rahat transfer yapsin
net kazançlı çıkan biziz her durumdaBunca olay sonrasında Emre gelirse bu kulüp de ciddi değer görür fenere giderse çürür
Adamlar da böylesi bir açıklama beklemiyordur belki de transferden vazgeçecekler ya da transferde iş daha da kızışacak fakat bizim için bu açıklamalar sonrası kendi açımızdan agresif bir tutum bekliyorum. Emre'yi öyle ya da böyle getirtilecek durumu oluştunet kazançlı çıkan biziz her durumda
bi futbolcu için 2 kulüp anlaşma masasındaysa ve aynı ülkenin başka bi takımı gelip masaya oturursa bu etik değildir. yarın bigün fenerin anlaşma masasında olduğu bi futbolcu için araya girip fiyat arttırırsak bu sefer onlar ne düşünür hoşlarına gider mi. kendi başına gelmesini istemeyeceğin şeyi başkasına yapma. bunu yapmaya hakkın vardır ama başkasının da sana bu durumda karaktersizsin demesini göze alacaksın ozamanBenim anlamadigim bu taraftar gruplari neden boyle transfer islerine giriyorlar, baska ulkelerde olmayan seyler tek bizim ulkede var, Emre istedigi yere gider veya fener istedigi oyuncuya talip olur, gecin bu fair play islerini, birakin da herkes rahat rahat transfer yapsin