Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BeIn gecen Sezon ki bocalamadan sonra baya bir iyilesmeye gidiyor. Gelen her kes iyi, SL zaten muazzam bir olay. Italya ligi, ispanya ligi, kismen Ing. Ligi felan da var. Böyle devam diyelim
Xelcuk u yalamaya devam etmezse sever dinleriz kendisini

Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın yaptığı 3 milyon euroluk teklifi Alanyaspor'un kabul etmemesi üzerine Emre Akbaba da harekete geçti.

Alanya'nın teklifi kabul etmesi adına Emre Akbaba, 1 yıl daha kontratının bulunduğu kulübüne “İdealim ve hayalim bir gün Galatasaray forması giymekti. Sizlerden ricam transferime izin vermeniz. Alanyaspor kulübüne de para kazandırıp Galatasaray'a gitmek istiyorum. Er yada geç ben hayalim olan formayı giyeceğim" dedi.

Futbolarena

Hadi be gel de şu futbol özürlüsü belhandadan formayı kap Fernando-Ndiaye-Akbaba 3 lüsüyle her maçta ezeriz rakipleri

Bein guzel hamleler yapiyor ama yetersiz transferin son gununde bir bomba bekliyorum onlardan. ASPOR İSTİHBARAT ŞEFİ AYKUT İNCE BEİNDE.

6 saat kalmış PL'de transfer döneminin bitmesine. Bugün belki Ndiaye veya Denayer ile ilgili bizim açımızdan gelişme olabilir. Stoke orta sahaya bı adam almış zaten. City ise Godin'e resmi teklif iletmiş diyorlar. Tabii Denayer ile pek alakası yok ama, şu saate kadar bı takım bonservisini almadı bizim deli oğlanın.
United diyorlar Godin icin.

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

West Ham, Lucas Perez'i almış 4 milyon Pound'a. Yoklasaydık keşke de para yok gerçi.

Bu kadro ilk 5e giremez.

Trabzonspor'un 2018-19 sezonu güncel kadrosu

DkJkG1RX4AAlN85.jpg
orta göbek oyuncuları bizim oyunculardan daha yaratıcı ve becerikli bence.

Onyekuru: "Fatih Terim, buradaki herkes için bir baba gibi. Bundesliga ve Avrupa’nın diğer büyük liglerinden teklifler olmasına rağmen Galatasaray’ı seçtim. Oyun tarzımız tam da benim oynamak istediğim, kendimi en faydalı hissettiğim tarz."

Onyekuru: "Fatih Terim benden bire birlerimi kullanmamı, inisiyatif almamı istiyor. Bana güven veriyor. Teknik direktörünüzün size inanması, güvenmesi; sizin de onun için bir şeyler yapabileceğinizi hissetmeniz çok önemli."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt