Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onyekuru'yu almışsın zaten, Garry rodrigues'i menejerler ile anlaşıp 15 e satsan 3-4 bölgeni çok rahat doldurur idin. Ama bildiğim kadarıyla menejerlere çok fazla borcumuz varmış bu yüzden bjk gibi adam satamıyoruz bize yanaşmak istemiyorlar.

Bu benim de kulagima geldi

Ayrica fb sunu aldi bunu aldi demek dogru degil , gecen sezon basi bizim
Harcadigimiz parayi hangi takim harcadi ?

Bu benim de kulagima geldi

Ayrica fb sunu aldi bunu aldi demek dogru degil , gecen sezon basi bizim
Harcadigimiz parayi hangi takim harcadi ?

Mecburduk çünkü gecen yil o kadar transfer yapmamiza ragmen hala kadroda bir dolu çöp var. Ha oyunculara cok para verildi kabulum ona ama risk almazsan sampiyon falan olamazsin. Bu takim 8 numara ve stoper almazsa ciddi sıkıntı yaşarız

BREAKING NEWS

Arsenal goalkeeper David Ospina has agreed personal terms with Besiktas.

The Colombian has been told he can leave north London this summer following the arrival of Bernd Leno from Bayer Leverkusen.

Ospina gelmiş BJK'ye. Sıfır şakayla söylüyorum vasat kaleci. Fabri çok daha iyi kaleciydi.

Mecburduk çünkü gecen yil o kadar transfer yapmamiza ragmen hala kadroda bir dolu çöp var. Ha oyunculara cok para verildi kabulum ona ama risk almazsan sampiyon falan olamazsin. Bu takim 8 numara ve stoper almazsa ciddi sıkıntı yaşarız

Katiliyorum ama bu bir kere olurdu ve oldu

Hatta o donem alinan adamlarin 3 tanesine gitsin kovulsun vs deniyor

Sonuc olarak gecen sezon basindaki hamleyi fb de vitor zamani yapmisti ama patladilar , rvp , nani , bursadan 4 oyuncu vb..

O aziz doneminin borcunu temiz 50-60 milyon euro su sirf o seneden miras

Bize buyuk piyango vurdu , hem bruma hem ndiaye gitti para geldi hem de bu ayrilislarin bedeli olmadi ustune sampiyonluk geldi

Ac gozluluk de yapmamak lazim artik

Biz eski yonetimler zamanindaki har vurup harman savurmanin bedelini oduyoruz malesef

Ospina'nın ne kadar vasat kaleci olduğunu şu gol gösterebilir size.

Bu golde ne var? diyenler olacaktır.. Peru çift vuruş kullanıyor ve Guerrero direk kaleye vuruyor. Bıraksa zaten gol iptal edilecekti ama dokunduğu için gol sayılıyor.

s.a
ilk sayfaaaaaaa

Bugün İngiltere'de transfer kapanıyor;Ndiaye,Denayer gelebilir yarın.Alınabilecek başka topçu varsa EPL'den hemen çökelim! Örn:Niasse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt