Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olmayan kadro derinliği, Şampiyonlar ligi maçları ile takımın sırtına binecek ekstra yük ve zaten kırılgan olan takımın muhtemelen bu yüzden iç saha maçlarında da sorun yaşama ihtimali.
yunus,ali yavuz ,celil,ozan ve dogan can şans bulacak abi.fatih hoca bunları oynatacam dedi açık açık.kadromuz derin,rahat ol.güven genclere

Yukarida da yazdim

Besiktas dogru isler yapiyor demek ile besiktas batmaz demek ayri seyler

Ben ikincisini ima etmedim , yirttilar kurtuldular filan da asla yazmadim .. trend ve uyguladiklari model dogru dedim

O borcun demiroren donemi mirasi oldugu , aziz mirasini da fb de gordugumuz , bizde de aysal dursun mirasi oldugu acik

Bjk nin uyguladigi modeli sacma senelik ucretli kontratlar yapmasak biz cok daha iyi uygulayabilirdik

Konuyu yavastan kilitleyelim

Durum ortada,bu sartlarda harcama yapmak sacma olur

10-15 milyon arasi bir bonservis bedeline oyuncu satmadigimiz sürece Genc oyuncularla yola devam etmek zorundayiz

Allah Fatih hoca'nin yardimcisi olsun

80 milyonluk ulkede duzenli olarak avrupa'ya boyle satislar yapamiyoruz

Iyi geceler
Screenshot_20180810-020602.webp

11. FİNANSMAN GİDERLERİ: GS: 159 mTL BJK: 224 mTL FB: 367 mTL Genel olarak bakıldığında rakamlar elbette çok kötü. Ancak gelişim anlamında Galatasaray tarafında gelişme görülüyor. BJK'nin giderleri tehlike sinyali veriyor.

14. Bir önemli veri de futbolculara ödenen ücretler. ÜCRETLER: GS: 336 mTL FB: 393 mTL BJK: 394 mTL BJK nin giderleri ŞL döneminde çok artmıştı. Bu yıl ŞL gelirleri yok. ŞL gelirleri varken "sadece kağıt üstünde 10 mTL kar" varken; ŞL geliri olmadığında ciddi zarar olabilir.

volkan baltalı

bjk kısmını yazayım dedim.fenerin hali yerlerde zaten.ölmüşler gömün diyolar.

bu arada bizim dernegin yarım katrilyon alacagı varmış rakamlar daha düşük gercekte.derneği yazmamış volkan abi

şampiyonlar liginde galibiyet parası 2,700.000 avro imiş.gruptan cıkamasakta 3 maçı kazanalım evdeki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt