Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada kriz var diye transfer istemeyen arkadaşları anlamıyorum.Şu kadro bu haliyle şampiyon olamaz.Bizim transferden ziyade boş transfer yapmamalıyız.Özellikle en kötü 8 numara alıp Emre ve Denayer de gelirse bonus olur. Belhanda-Fernando-Donk üçlüsüyle 34 haftada kanser oluruz.

Şu Falco Götz'ü de duyumcu diye öne çıkarıyorsunuz ya ne diyelim..

Adamın nickinden bile belli ne olduğu ben de salladım götümden 2-3 tane tuttu hatta 1 tanesinin saatini bile bildim ne yani bende mi duyumcu oldum şimdi ?

Adam şans eseri bir şeyi bildi diye duyumcu oldu komedi

akbabayi bedava almak da iyi fikir aslinda ama bonservisle en azindan 1 adam almamiz lazim ki kadro seneye cok dagilmasin. bizim isimize yarayacak stoper, orta saha veya forveti 3 milyon euro civarina alabilir miyiz orasi soru isareti bence.
elimizdeki çöpleri sattıktan sonra iyi para geçer elimize uygun isimler bulunabilir bence 3 olmaz 5 olur bişeyler yapmak zorundayız 1 stoper,2 ortasaha,2 forvet 5 isim almalıyız tabi 4 isim satışından sonra hayırlısı artık yönetim bu hamleleri yaparsa şaşırtır beni inşallah yaparlar ben şaşırmaya razıyım henry transferi gibi..

Ali Naci hakli cikti diyebilir miyiz?

DkPEtm1W4AABw9V.jpg

Diyemeyiz

elimizdeki çöpleri sattıktan sonra iyi para geçer elimize uygun isimler bulunabilir bence 3 olmaz 5 olur bişeyler yapmak zorundayız 1 stoper,2 ortasaha,2 forvet 5 isim almalıyız tabi 4 isim satışından sonra hayırlısı artık yönetim bu hamleleri yaparsa şaşırtır beni inşallah yaparlar ben şaşırmaya razıyım henry transferi gibi..
chelsea 40 milyon ödedigi batshuayiyi 3 milyona kiralamis, bizim talip olacagimiz oyuncularin kira bedeli 1 milyon euro falan olur

gomise 7.5luk teklif gelmisti herhalde araplardan, göndersinler hemen. carolede 2 getirse iyi kötü bir bütce olusuyor maasida düsük

eldeki vasatlari bir sekilde okutup kadroyu revize etmek gerekiyor zira bu statik, yasli ve temposuz oyuncularla bir yere varamayiz

maicon'a da 5 milyon euroluk teklif varsa hemen gönderirim yoksa bu herif bizim basimiza bela olur benden söylemesi

zaten oyuncularimizin piyasasi iyice düsük, basarisiz 1 seneden sonra kimse almaya yanasmaz bu adamlari

Yedeklerimiz: İsmail, Ahmet, Selçuk, Belhanda, Linnes, Gomis, Yunus, Celil, Muğdat, Feghouli

böylece yedek kulubemızın "kalitesiz" olduğu iddialarıda bertaraf edilmiş oldu.
transferi kapayabiliriz artık

transfer donemlerının en buyuk kolpaları

1 numara : falco götz
2 numara : di marzio

bunlara prim vermeyın kanmayın

Lan o falko sallamacı. Herife niye prim veriyosunuz. Tesadüfen onyekuruyu bildi. Ondada uçuş bilgilerinden yazmıştır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt