Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 42.866
- 26.427
- 3.448
S.a..
hayirli cumalar
keyifler tıkırındadir ins..
hayirli cumalar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugün salı değil mi ?S.a..
hayirli cumalar
SZ haber ajansi bu muhim bilgiyi niye es geciyor kardesim muhabirler greve mi basladi @Sergen ZerenAli Yavuz Kol hattrick yapmis U19 ile
S.a..
hayirli cumalar
Adam salı olduğunu bilmiyor, ne garip insanlar vara.s. Kardesim, sizde cumartesi gelmedi mi![]()
Valla bence Emre kalmayacak kesinlikle Alanya'da. Biliyorlar ki 6 ay sonra imzalayacak ama biz de para veremiyoruz. Çok merek ediyorum ne olacakTerim gibi ayar vermeye calismis herhalde Mesut Bakkal :red:
Valla bence Emre kalmayacak kesinlikle Alanya'da. Biliyorlar ki 6 ay sonra imzalayacak ama biz de para veremiyoruz. Çok merek ediyorum ne olacak
SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aysalin kafasi Eleman dedigi icin mi gitti Fatih Terimi kovdu diye mi gitti?Hele Terim Isim olmaz dedigi Yildirim Demirörenle gülücükler sacip Imza töreni düzenleyip Milli Takima imza atmisti ya,Ünal Aysal da hakli olarak Terimi kapinin önüne koymustu.Sunu da belirteyim Ünal Aysal gibi baskan bir daha gelmez.Tabii siz kör Terimciler bunu görmezsinizYalnız söyleyeyim zamanında Aysal , Terim için eleman dedi ve kellesi gitti zaten . Şimdi de fiko şenol için bildiğin o bizim altimiz diyor her konuşmasında. Şenol adam olsa çoktan bırakırdı zaten ama işte gurur yok adamda
baya eskiden çapadaydım artık orda çalışmıyorum.reis sen çapa da mıydın samatya da mı
6 ay kiralama bedeli olarak 500 bin euro civari bisey ödenebilir. devre arasina da 1.5 milyon euroya zorunlu satin alma opsiyonu koysunlar mis gibi 2 milyon euro onlara yeter de artar bile kur epey artti zaten bizde devre arasinin sonuna kadar carole cöpünü falan satariz parayi denklestiririz o zamana kadarValla bence Emre kalmayacak kesinlikle Alanya'da. Biliyorlar ki 6 ay sonra imzalayacak ama biz de para veremiyoruz. Çok merek ediyorum ne olacak
Çocuğa da yazık ama . Emre şu an hemen gelmek istiyordur onun acısından da bakmak lazım. 2.5 vermişiz belli dün başkan bunu ima etti , Alanya vermezse derdine yansın da ben çocuğu düşünüyorum. Adamı mehmet topuz , alper gibi vs. zorla bir yere göndermezler umarım ya da ekici gibi kadro dışı kalıp performansı 3 kat da düşebilir 6 ay oynamayınca ve bize de faydası olmaz kısa vadede . Çok bilinmeyenli denklem gibifazla bonservis ödemeyeceksek veya takas ile gelecekse hemen gelsin, fazla yüksek rakamlara kadar cikmaya gerek yok bence, zaten en gec gelecek sezon bizde gibi
Devre arasına kadar carole çöpü giderse 2 yabancı nasıl alacaksın? Carole bu yaz gitmesi lazım ki defans orta saha alasın6 ay kiralama bedeli olarak 500 bin euro civari bisey ödenebilir. devre arasina da 1.5 milyon euroya zorunlu satin alma opsiyonu koysunlar mis gibi 2 milyon euro onlara yeter de artar bile kur epey artti zaten bizde devre arasinin sonuna kadar carole cöpünü falan satariz parayi denklestiririz o zamana kadar
ben beklentiyi hayatimin su asamasinda her alanda minimum seviyeye cektim üstad. bunlar oyuncu moyuncu alamaz yaDevre arasına kadar carole çöpü giderse 2 yabancı nasıl alacaksın? Carole bu yaz gitmesi lazım ki defans orta saha alasın