- 28 Haziran 2010
- 28.977
- 27.655
- 3.298
fernando 8 numarada olmuyo
selcuk ancak 30 dk cıkarabilir
e hocam celile yazık değil mi?bi oynasa taraftar bayılacak cocuga sırf mücadelesi için
Hocanin bir bildigi vardir renktas.hocaya güvenmek lazim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fernando 8 numarada olmuyo
selcuk ancak 30 dk cıkarabilir
e hocam celile yazık değil mi?bi oynasa taraftar bayılacak cocuga sırf mücadelesi için
kesinlikle forvet olmalıGol atması mühim değil esas önemli olan 3 puan alabilmemiz ki Ankaragücü maçında güzel bir galibiyet aldık, Sinan gollerini atar yakında açılır ama asıl önemli olan zor maçlarda ya da kritik dakikalarda şampiyonluk yolundaki o golleri atmasıdır her futbolcu konya ve alanyadaki maçlarda o tarz goller atamaz o goller sayesinde şampiyon olduk adam da sağlam kumaş var driplingi çok güçlü ikili mücadelelerini geliştirdi şut konusunda bence ligimizin en iyisi diyebiliriz tabi çok kullanmıyor kullandığı an da zımbalıyor bence gelişimini tamamladığı zaman bambaşka bir futbolcu olacak sanki bana bir forvet oyuncusuna evrilecek gibi geliyor Burak Yılmaz'ın evrilmesi gibi olabilir diye düşünüyorum
Bence öyle iyi futbolcu falanda degil. Iyi sut atiyor baska bir meziyeti yok. Sonrada oyuna sokarsin sıkıştığın maclarda, kupada oynatirsin bukadar.Sinanda hirs yok ki. Sinana verilen sanslari cogu oyuncu gormedi bile. İyi bir rotasyon oyuncusu fazlasi olamaz
Ne kadar futbolcu kazanırsak 3 kulvarda o kadar rahat ederiz göztepe maçında Muğdat'ı sahada görürsek şaşırmam hoca tüm oyuncuları kullanmaya çalışacakkesinlikle forvet olmalı
çünkü hücumda çok iyi bi kadroya sahibizNe kadar futbolcu kazanırsak 3 kulvarda o kadar rahat ederiz göztepe maçında Muğdat'ı sahada görürsek şaşırmam hoca tüm oyuncuları kullanmaya çalışacak
günes tutulmasından ötürü baş ağrısı çeken oldu mu?gözde tansiyon yaşadınız mı
Fenerbahce macini izlerken ara ara Lille macini takip ettim, Zeki'yi baya begendim, genelde genc yerli oyunculari kolay kolay begenmem potansiyel gormedigim icin ama Zeki'de bir isik gordum, Turkiye ikinci liginden avrupa'nin 5 buyuk liginden birine gidip de ilk macinda guzel oyun + assist yapmak kolay degil, muthis oynadi, agresif, hizli, hucumu cikmayi seviyor, bir Turk bek oyuncusuna gore muthis paslar ve ortalar veriyor, ayagi da baya saglam, Malcuit'i Napoli'ye sattiktan sonra sag bek alacaklardir ama Zeki kolay kolay formayi vermez, son dakikalarda yoruldu diye oyundan alindi hocasi tebrik etti, umarim boyle devam eder ve bir kac yil sonra ayni Caglar gibi daha iyi takima gider, potansiyel var
Ulkede bek ve merkez orta sahalar cikmiyor, son 10 yilda sag bek olarak Gokhan Gonul ve Sener cikti, biri yaslandi, digeri ise Isla'nin yedegi
Sol bekte henuz biri yok, hep ayni isimler: Hasan Ali, Caner, Ismail
Stoperler yeterli bence: Omer Toprak, Caglar Soyuncu, Serdar Aziz, Kaan Ayhan
Asil sorun orta sahada, Okay'in yaninda oynayabilecek bir 8 numaramiz yok, Nuri birakti, Topal 6 numara, Selcuk bitik, Oguzhan hala ayni Oguzhan, Tolgay 8 oynayamaz, Tolga yetersiz
80 milyonluk ulkede 8 numara ve sol bek cikmiyor
8 numara olarak Schalke'ye transfer olan Suat Serdar var, hala Milli Takim secimini yapmadi, hic izlemedim forumda izleyen oldu mu? Nasil bir oyuncu?
Hazirlik kampinda cok iyiydi acikcasi sahanin azizligine ugradi ben hocanin yerinde olsam Arena'da 11'i bozmazdim
Sami Yen'de hem taraftar hem zemin hem kolay rakip olacak, Onyekuru-Sinan cok daha fazla is yapacaktir
Rodrigues toparlar umarim. Satmadigimiza cok pisman olacagiz. Eren yerine Mugdat dakika alsin isterim.
Hadi beni uyku tutmadı sıkıntılardan sen niye uyumuyorsunmüstakbel GALATASARAY başkanımız erden timur @Ali Yılmaz iyi yolda abi,giderek adından söz ettiriyor.daha 36 yaşında
ben öglen uyudum.gece 3 saat ,öğlen 3 saat.en fazla 8 saat uyuyabiliyorumHadi beni uyku tutmadı sıkıntılardan sen niye uyumuyorsun
SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Eren geçen sezon başındaki Tolga kadar gol katkısı verse yeter. Zaten fazlasını beklemeyin bir kaç haftaya sakatlanır veya hoca Gomis'i oynatır. Kimse hayal görmesin Eren asla bu takımın as forveti olamaz bana kalsa yedekte olamaz ama işte yoklukta idare ediyoruz.
SM-N9005 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi