Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gol atması mühim değil esas önemli olan 3 puan alabilmemiz ki Ankaragücü maçında güzel bir galibiyet aldık, Sinan gollerini atar yakında açılır ama asıl önemli olan zor maçlarda ya da kritik dakikalarda şampiyonluk yolundaki o golleri atmasıdır her futbolcu konya ve alanyadaki maçlarda o tarz goller atamaz o goller sayesinde şampiyon olduk adam da sağlam kumaş var driplingi çok güçlü ikili mücadelelerini geliştirdi şut konusunda bence ligimizin en iyisi diyebiliriz tabi çok kullanmıyor kullandığı an da zımbalıyor bence gelişimini tamamladığı zaman bambaşka bir futbolcu olacak sanki bana bir forvet oyuncusuna evrilecek gibi geliyor Burak Yılmaz'ın evrilmesi gibi olabilir diye düşünüyorum
kesinlikle forvet olmalı

günes tutulmasından ötürü baş ağrısı çeken oldu mu?gözde tansiyon yaşadınız mı

Fenerbahce macini izlerken ara ara Lille macini takip ettim, Zeki'yi baya begendim, genelde genc yerli oyunculari kolay kolay begenmem potansiyel gormedigim icin ama Zeki'de bir isik gordum, Turkiye ikinci liginden avrupa'nin 5 buyuk liginden birine gidip de ilk macinda guzel oyun + assist yapmak kolay degil, muthis oynadi, agresif, hizli, hucumu cikmayi seviyor, bir Turk bek oyuncusuna gore muthis paslar ve ortalar veriyor, ayagi da baya saglam, Malcuit'i Napoli'ye sattiktan sonra sag bek alacaklardir ama Zeki kolay kolay formayi vermez, son dakikalarda yoruldu diye oyundan alindi hocasi tebrik etti, umarim boyle devam eder ve bir kac yil sonra ayni Caglar gibi daha iyi takima gider, potansiyel var

Ulkede bek ve merkez orta sahalar cikmiyor, son 10 yilda sag bek olarak Gokhan Gonul ve Sener cikti, biri yaslandi, digeri ise Isla'nin yedegi

Sol bekte henuz biri yok, hep ayni isimler: Hasan Ali, Caner, Ismail

Üzücü olan nokta saydıklarının birinin bile bizde oynamayışı. Yani biz son 10-15 yıldır çok üst düzey bir yerli sol bek çıkaramadık veya transfer edemedik. Hepsi ya Karga'ya ya Civciv'e gitmiş.

Stoperler yeterli bence: Omer Toprak, Caglar Soyuncu, Serdar Aziz, Kaan Ayhan

Asil sorun orta sahada, Okay'in yaninda oynayabilecek bir 8 numaramiz yok, Nuri birakti, Topal 6 numara, Selcuk bitik, Oguzhan hala ayni Oguzhan, Tolgay 8 oynayamaz, Tolga yetersiz

80 milyonluk ulkede 8 numara ve sol bek cikmiyor

8 numara olarak Schalke'ye transfer olan Suat Serdar var, hala Milli Takim secimini yapmadi, hic izlemedim forumda izleyen oldu mu? Nasil bir oyuncu?

Utanç verici olan şu ki saydıklarının neredeyse %95'i yurtdışında yetişmiş Türkler. Yani ülke olarak sınıfta kaldığımız şu yazınla bile belli oluyor. Umarım 2000 ve sonrası jenerasyonların aşısı tutar da Almanya gibi her bölgeye 10 tane oyuncu yazabiliriz ülke ve takımlar düzeyinde.

Hazirlik kampinda cok iyiydi acikcasi sahanin azizligine ugradi ben hocanin yerinde olsam Arena'da 11'i bozmazdim

Sami Yen'de hem taraftar hem zemin hem kolay rakip olacak, Onyekuru-Sinan cok daha fazla is yapacaktir

Rodrigues toparlar umarim. Satmadigimiza cok pisman olacagiz. Eren yerine Mugdat dakika alsin isterim.

Bence satmamak değil. Teklif gelmedi.

Torino'lu Adem Ljajic'e ilgi arttı. Son olarak Galatasaray da oyuncuyu izleyenler arasına katıldı. [Tuttomercato]

müstakbel GALATASARAY başkanımız erden timur @Ali Yılmaz iyi yolda abi,giderek adından söz ettiriyor.daha 36 yaşında

1534040731376.webp
:D

Eren geçen sezon başındaki Tolga kadar gol katkısı verse yeter. Zaten fazlasını beklemeyin bir kaç haftaya sakatlanır veya hoca Gomis'i oynatır. Kimse hayal görmesin Eren asla bu takımın as forveti olamaz bana kalsa yedekte olamaz ama işte yoklukta idare ediyoruz.

SM-N9005 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Eren geçen sezon başındaki Tolga kadar gol katkısı verse yeter. Zaten fazlasını beklemeyin bir kaç haftaya sakatlanır veya hoca Gomis'i oynatır. Kimse hayal görmesin Eren asla bu takımın as forveti olamaz bana kalsa yedekte olamaz ama işte yoklukta idare ediyoruz.

SM-N9005 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Leverkusen dönemine dönsün yeterli. Daha fazlasında gözümüz yok taraftar olarak ondan zaten :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt