Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hainlik süper kupa maçında yaptıklarıydı. ayrıca o saydığın adamlardan hiçbiri zaten tonla para alırken 1 yıl sonra zam isteyecek kadar karaktersiz değiller kulüp bu haldeyken üstelik. maaşı zamanında ödenmesi konusunda hiç bişey demedim zaten öyle bi durumda çoğu futbolcu rahatsız olur o normal bişey
Saçma sapan konuşmayın be Gomis'in gitmesi takımın bitmesi anlamına geliyor.
Forvet ne kadar önemli bir mevki senin haberin var mi?
Ben artık ligi 6. bitirmek istemiyorum.
O kötü günlere geri dönmek istemiyorum.
Zam istedi vermedik ve çıkıp oynayacak.
Su piyasada kimi alacaksın.
Negredo,Guiza,Anelka geldi bu lige oynayamadı.
Sen golleri döşeyen bir adam bulmuşsun rekorlar kırmış.
Bu adam yollanır mi mal mısınız arkadaş gidin başka kapıda oynayın ya

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bursaspordaki o aytaç nedir Allah aşkına,ne defans var ne ofans...bursa savunması da berbat.stoperlerin arası cok açık,barış yardımcı sagbek için yavaş.4-5 transfer yapmalılar ilk 11 için.aytaç denen sığır 2 kez zıplamış çalım yerken barıştan,çalıma gölge düşürmüş.gif yapacagım komik duruyo;D

Ankaragücü, Bursaspor, Akhisar

3'ü de rezildiler.

Ama buna rağmen hem fener hem de bjk rahat kazanamadılar. Aynı şekilde biz de. Ama deplasman diye bir nebze daha hoş görebiliriz belki.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

3'ü de rezildiler.

Ama buna rağmen hem fener hem de bjk rahat kazanamadılar. Aynı şekilde biz de. Ama deplasman diye bir nebze daha hoş görebiliriz belki.

Saha düzgün olsa Gomis,Younes,Feg olsaydı biz 5 lerdik onları.

3'ü de rezildiler.

bursa yusufla,kilolu aytaçla,necidle,barış yardımcı ile falan oynuyo.komedi resmen.portekizden aldıkları oyuncu ve furkan iyi bi tek.ankaragücü bursadan iyi ve tehlikeli bence.pinto,bifouma ve mouktar cok iyi transferler.mouktar süper oyuncu onlar için.ama stoper ortasaha ve forvete adam almalılar 3 tane.zemin de düzelirse tehlikeli takım olurlar.

Saçma sapan konuşmayın be Gomis'in gitmesi takımın bitmesi anlamına geliyor.
Forvet ne kadar önemli bir mevki senin haberin var mi?
Ben artık ligi 6. bitirmek istemiyorum.
O kötü günlere geri dönmek istemiyorum.
Zam istedi vermedik ve çıkıp oynayacak.
Su piyasada kimi alacaksın.
Negredo,Guiza,Anelka geldi bu lige oynayamadı.
Sen golleri döşeyen bir adam bulmuşsun rekorlar kırmış.
Bu adam yollanır mi mal mısınız arkadaş gidin başka kapıda oynayın ya

önce doğru düzgün konuş konuşmayı bilmiyorsan kimseden alıntı yapma. insanlar senin düşüncende olmak zorunda değil sen adam gol atıyor diye adamın tüm yaptıklarına rağmen adamı yalamaya devam etmek istiyorsan yalamaya devam et tatava yapma adamın asabını bozma.

http://cdn-*********************.sozcu.com.tr/*********************-resimler/2015/09/14570482_600x369.jpgne güzel sarı forma

http://cdn-*********************.sozcu.com.tr/*********************-resimler/2015/09/14570482_600x369.jpgne güzel sarı forma

fft99_mf1805666.Jpeg

Muslera
Mariano
Serdar
Denayer
Nagatamo
Gervinho
Ndiaye
Fernando
Rodrigez
Emre Akbaba
Gomis

gomis giderse sampiyonluk gider
bir sezon daha idare edicez bazı seyleri sineye cekmek lazım. menfaatlerimiz bunu gerektiryor hemde %100. alternatfi yok bu adamn

Geldiğinde dünyanın en iyi 10 numarası değildi ama 2010'da dünyanın en iyi 10 numarasıydı veya ilk 3'te falandı

Arkadaşlar akşam saatleri içerisinde olumsuz sonuçlanan bir transfer haberimiz olacak , takipte kalınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt