Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Performans olarak Gomisi çok savundum ama para için yaptıklarını nasıl savunuyorsunuz anlamıyorum.Adam yıllık 1.5 ve hatta 2 milyon alıp zam istese amenna derim de imza parasıyla beraber 1 yılda 6 milyon alan adam fırsatçılık yapıp zam isterse en hafif tabirle nankörlüktür.O zaman aldığı paraların yarısını Garye versin.Gerçekten 7-8 milyonluk teklif varsa anında gönderilsin.Özellikle Modeste fırsatı çıkmışken geç kalınmamalı.7-8 milyon ile en az 4 oyuncu alırız.

Modeste--free
Emre------3 milyon
Badou-----1.5 milyon
Denayer---1.5 milyon ile güzel takım oluruz.Seneye de Belhanda-Fegh-Maicon 3lüsünden en az 2sini yollarsak maaş bütçesinde çok iyi tasarruf yaparız.

Gomis kendi etti kendi buldu.
Gol kralı oldu, rekor kırdı ve taraftar bağrına bastı ama burada 2 belki 3 yıl daha hem iyi bir para kazanıp hem de sevilen birisi olmak varken şu an gönderilmesi konuşuluyor ya ibretlik gerçekten...

Donk stopere dönebilir Ndiaye & Emre Akbaba gelirse.

Donk
Denayer
Maicon
Serdar

fena olmaz.

modestenin gelip gomisin gitmesini bizim kadar mendy efendide ister komisyonunu indirir cebe yıllık maksimum 3 milyondan 3 yıllık sözleşme uygundur heralde daha altına gelmez sanırım,gomisde 8-10 milyona giderse iyidir diyebiliriz ancak modeste 3.5-4 civarı maaş bide imza parası isterse mantıksız olur daha uygun isimlere bakmalıyız..

Bizimkiler transfer yapamayacak herhalde öyle görünüyor. CL maçlarında Allah bu taraftara sabır versin. Stoper ve Orta Saha şart oğlu şart. Sezonu gerekirse Gomis, Eren, Sinan üçlüsü ile tamamlarız forvette maalesef ama orta saha ve stoper en acili.

Modeste gelirse, Jardel'den sonra aldığımız en iyi forvet olur, bu ligin anasını beller. Dehşetül vahşet bir oyuncu. Ama bizim çapsız yönetim becerebilir mi? Hiç sanmıyorum. + Gomis Fegh Belhanda üçlüsünden biri gitmeyecekse Carole'nin gittiğini farz ederek 2 kontenjandan birini stoper + orta saha gerekiyorken forvete harcamak ne kadar doğru?

Modeste gelirse, Jardel'den sonra aldığımız en iyi forvet olur, bu ligin anasını beller. Dehşetül vahşet bir oyuncu. Ama bizim çapsız yönetim becerebilir mi? Hiç sanmıyorum. + Gomis Fegh Belhanda üçlüsünden biri gitmeyecekse Carole'nin gittiğini farz ederek 2 kontenjandan birini stoper + orta saha gerekiyorken forvete harcamak ne kadar doğru?

Çift forvete geçilip Belhanda satilabilir. Modeste Gomis ikilisini düsünmek bile istemiyorum.

———Modeste—-Gomis———-
Henry————————Garry—-
Fernando——Emre/Ndiaye

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fatih terim satmayi da bilmek lazim dedi orda yönetime iyi laf cakti. Demekki satma isinde beceriksizler. Bizde biliyoruz maaslar yüksek ama satilamaz diye birsey yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt