GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 151

Alper Altun ·

Cevap
8,5K
Okunma
469,7K
Sayfa
151/426
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silkelen artık yönetim. Geçen sene şikecilerin yaptığı gibi hiç değilse Boluspor'a oyuncu satıp (!) şu CL'den gelecek paralarla Akbaba-N'diaye hamlesini nihayete erdirin.

sezonluk gelir yazdım oraya,yayın geliri vs paket 500-600 civarı kazanıyoruz

Tamam ben de yayın geliri ve galibiyet, sıralama, eski şampiyonluk gelirini yazdım. Bir tek sponsorluk ve kombine gelirleri dahil değil bahsettiğim rakama. O başarı ödüller vr yayın gelirler TL olarak veriliyor o yüzden çöp gelir artık onlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

211764_oe929.jpg

carole,belhanda,maicon,gomis..... sırayla gider satılması gereken, en az 3 kişi satıp eksik bölgelerimizi dolduralım bu adamlardan bize fayda gelmez maaşlarıda fazla..

Efsane Buyuk Baskan Unal Aysal Beyefendi borclarin onemli miktarini tlye cevirmis idi. ARO. Bu vesileyle kendisini bir kez daha sevgi,saygi ve minnet ile analim. Hakkini odeyemeyiz.
borclar euro icerince bi halta yaramiyo ama boyle para kazanacak olsak bikac sene daha cok yara saracak

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

50-60 milyon Euro toplamaya çalışalım bu sene Avrupa'dan.

( Maç günlerinde extra Stad gelirlerini de sayarsak.)
50 olsun minimum diyelim....

Yaklaşık 360 milyon tl yapar. Temüz para

Yapma yaw desenize her sezon zulüm olacak .Altyapıdan oyuncu çıkarıp oynatmak lazım bir şekilde bu dar boğazdan çıkmalıyız.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bence zulüm değil. Şu 4 senelik anlaşmayı yapmasaydık kulübün ekonomik olarak toparlanacağı yoktu.

Ama şimdi Uefa'dan gelen şu paraların vasat, vasat altı ya da değerinden çok ödenen topçulara harcanmayacağını biliyoruz.

Alnitak Alnilam Mintaka

İyi para geldi valla ilaç gibi zaten ligde 2. olunca bizim kulüplerimiz yüzde 90 eleniyor sırf fener e özel bişi değil.Ne transferi yetiştirebiliyorlar nede takımı elemelere hazırlıyabiliyorlar.Oyuncular bi geliyor futbolu unutmuş.Türkiye ligi şampiyonluğu sırf cl yüzünden her sene olabilmek şart ancak ozaman mali bakımdan rahatlarsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt