Orçun Sözer
Büyük Kaptan
sezonluk gelir yazdım oraya,yayın geliri vs paket 500-600 civarı kazanıyoruzŞampiyon olduğunda aldığın gelir 160 milyon TL falan. Şampiyonlar Ligi daha fazla kazandırıyor yani.
sezonluk gelir yazdım oraya,yayın geliri vs paket 500-600 civarı kazanıyoruzŞampiyon olduğunda aldığın gelir 160 milyon TL falan. Şampiyonlar Ligi daha fazla kazandırıyor yani.
sezonluk gelir yazdım oraya,yayın geliri vs paket 500-600 civarı kazanıyoruz
10 lira olsa 400 milyon tl. 2-3 sene gitsek borcumuz kapanir.40 milyon euro geldi şampiyonlar liginden sonucta orayi da euro ile alacaz. Daha mac kazanirsak artar o para. Bir zahmet 2 adam kiralayalim.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2-3 adam kiralayalim yine rahatlikla sampiyon oluruz. Rakipler gecen yildan daha güçsüz. 3 sene duzenli gidilirse borc falan kalmaz aynen.10 lira olsa 400 milyon tl. 2-3 sene gitsek borcumuz kapanir.
Daha fazla olmalı kombine loca ile.sezonluk gelir yazdım oraya,yayın geliri vs paket 500-600 civarı kazanıyoruz
borclar euro icerince bi halta yaramiyo ama boyle para kazanacak olsak bikac sene daha cok yara saracak10 lira olsa 400 milyon tl. 2-3 sene gitsek borcumuz kapanir.
borclar euro icerince bi halta yaramiyo ama boyle para kazanacak olsak bikac sene daha cok yara saracak
SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
forumdaki kuşlar bir yerde görmüş ortalığı karıştırmaya çalışıyorBu ödenmemiş maaşlar olayı nedir ya? Kaynağı nedir? Nereden çıktı ki bu?
4 senelik anlaşma mevcut maalesef
Yapma yaw desenize her sezon zulüm olacak .Altyapıdan oyuncu çıkarıp oynatmak lazım bir şekilde bu dar boğazdan çıkmalıyız.Kaç sezonluk anlaşma yaptıysak o kadar sürüyor.
Daha çekeceğimiz çok var yani :red:
Ayak basti parasi sanirim 35 milyon euro aldık da. Bu rakam daha da artabilir. Artik oyuncu kiralamak lazim stoper, 8 numara acil ihtiyaclar.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence zulüm değil. Şu 4 senelik anlaşmayı yapmasaydık kulübün ekonomik olarak toparlanacağı yoktu.Yapma yaw desenize her sezon zulüm olacak .Altyapıdan oyuncu çıkarıp oynatmak lazım bir şekilde bu dar boğazdan çıkmalıyız.
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi