GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 202

Alper Altun ·

Cevap
8,5K
Okunma
469,9K
Sayfa
202/426
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadroda bu denli şutları ve ortaları çok iyi olan bir tane solak oyuncumuz yok Sinan Gümüş mesela Ankara deplasmanında bile solak bir oyuncunun korner kullanmasındaki etkinliğini gösterdi. Bence bu sene için olmazsa olmaz bir şey varsa o da solak bir oyuncudur ha bu Emre olmaz X biri olur
yunus solak oyuncu
celil solak oyuncu
recep gül solak oyuncu
atalay solak oyuncu
ozan solak oyuncu (stoper olmasına ragmen)
dogan can çift ayak
mutlu aksu solak oyuncu
ali yavuz çift ayak

vs. mesele bunlara şans vermekte

emre akbaba icin ne agladiniz arkadas, arapsacina dönen transferlerin hicbiri tutmamistir. m.topuz olayini hatirlayin.
O dönem ki yerli futbolcuların kapasite düşüktü karşısında düz koşarken bile çalım yiyen adamların oynadığı dönemden kaliteli yabancı futbolcuların oynadığı döneme geçiş yapıldı sürekli yükselen performans sonrası anahtar futbolcu olabilir

Bunlarin emreye ihtiyaci yok. Hazir ‚Bugün Galatasaray yöneticileri Alanyaspor ile görüsme yapacak‘ haberleri düsmüsken teklifin TAM BUGÜN yapilmasi da tesadüf degil. Fiyat yükseltmekten baska dertleri yok. Umarim Emre Bu oyuna gelmez

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bi iki sosyal medya hesabı haber yapınca beinsport da yapıştırdı haberi.ben hala menajer haberi oldugunu düşünüyorum.

Emre Akbaba’yi bu sene alsak guzel olurdu ama bu sene gelmesiyle seneye gelmesi arasinda bu kadar fark olmamali

Alanya nakit istiyorsa 2m TL verilebilir

Ya da Euro’da diretiyorsa 2.5m + Tolga verilebilir salary dump olarak

Ama daha Carole’u bile satmamisken bunlari konusmak manasiz

yunus solak oyuncu
celil solak oyuncu
recep gül solak oyuncu
atalay solak oyuncu
ozan solak oyuncu (stoper olmasına ragmen)
dogan can çift ayak
mutlu aksu solak oyuncu
ali yavuz çift ayak

vs. mesele bunlara şans vermekte
Bunlara şans verilmesini sonuna kadar istiyorum fakat gerçeklerde var bu çocuklara şimdiden o yükü verirsek baskı altında gelişimlerini tamamlayamazlar biraz daha şampiyonluk ve diğer kulvarlarda rahat giderken süre almaları lazım ben, sen ve bazıları bu işe tamam dese tribünler de 2-3 maç kayıptan sonra bir çok insan isyan moduna geçer ne yazık ki başarılıya bağlı bir ülkeyiz şampiyonlar liginde bu çocukları bu fizikle çiğ çiğ yerler aralarında fizik olarak en hazırı Ozan Kabak fakat o da kamp dönemini kaçırdı

Ben hiç ihtimal vermiyorum, çıkan haberler maaş yükseltmek için ama olurda emreyi fener alırsa başkan ve yönetim arkasında duran taraftarı karşısına alır ve uzun ömürleri olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri