Can Akasra
Büyük Kaptan
Badou ve Jason gelsin artık lan
emre akbaba olayı kapansın da kime gittiği mühim değil benim için.çok sıkıldımBence yönetim basına haberleri pohpohluyor bizleri uyutuyor ya da uyutmaya çalışıyor
altyapıdakilere şans vereceksinEvet Emre abartılacak bir transfer değildi ama en büyük özelliği yerli ve formda olmasıydı. Şimdi yabancı sınırı düştüğünde ne yapıcaz Emre Çolak 'ı mı alıcaz?
Valla onu bunu bilmem, Emre eger gercekten delikanliysa, Mehmet Ekici nasil ayari verdiyse Trabzona, 1 sene bekleyip Fenere geldiyse, Emre de gelir.
Yok azicik baski yiyince cark edecekse gelmesin zaten. Gerekirse 1 sene beklemeyi goze alamiyorsa Galatasarayliyim diye de atip tutmasin.
Emre burdan fenere giderse bundan sonra topçulara güvenilmemesi gerektiği ve tek gerçeğin taraftar olduğunu acı bir şekilde anlayacağız.
En başta olması gereken o zaten biri de çıkıp demiyor durum vaziyet bu biz mesela Celil'i kazanmak istiyoruz. Atalay'a şans vericez vs. Tutar tutmaz orası ayrı. Ama ben Fatih Hoca'nın da Emre'yi istediğini düşünüyorumaltyapıdakilere şans vereceksin
Aynen öyle gibibizim teklif komikmiş galiba xd
Hocam ben başkanı savunmuyorum. Ama ben Galatasaraylıyım başka takımda oynamam diyen adam hele bide sözleşmenin bitimine 6 ay kalmışsa bekler en kötü.Fenere imza atmasını da hiç saymıyorum.Başkana gelirsek yakında Uçankuş tv de falan görürüz boy boy fotolarınıSenin başkanında ikna ya da aracı koyma kabiliyeti yoksa hiç Emre'de suç bulmayalım. Bu biraz da çevre işi , çevren geniş olacak ki aracı koyasın. Menajer falanla da olmuyor işte
SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Adam zaten reklam yapmak icin en güzel yere geldi . Adamı anası , babası dışında kimse tanımıyordu şimdi Türkiye tanıyor.Hocam ben başkanı savunmuyorum. Ama ben Galatasaraylıyım başka takımda oynamam diyen adam hele bide sözleşmenin bitimine 6 ay kalmışsa bekler en kötü.Fenere imza atmasını da hiç saymıyorum.Başkana gelirsek yakında Uçankuş tv de falan görürüz boy boy fotolarını
Çocuk tranfer döneminin başından beri bekledi. Ortada kalacağına tercih yapmış işte kızılacak bir taraf yok.
Tepki gösterilecek en son kişi Emre.