GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 219

Alper Altun ·

Cevap
8,5K
Okunma
470K
Sayfa
219/426
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet Emre abartılacak bir transfer değildi ama en büyük özelliği yerli ve formda olmasıydı. Şimdi yabancı sınırı düştüğünde ne yapıcaz Emre Çolak 'ı mı alıcaz?

Valla onu bunu bilmem, Emre eger gercekten delikanliysa, Mehmet Ekici nasil ayari verdiyse Trabzona, 1 sene bekleyip Fenere geldiyse, Emre de gelir.

Yok azicik baski yiyince cark edecekse gelmesin zaten. Gerekirse 1 sene beklemeyi goze alamiyorsa Galatasarayliyim diye de atip tutmasin.

Abi baskidan degil de , fb adama ne teklif etti biz ne ettik ? Bunu tam bilmiyoruz

Emre konusunda hiçbir sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Şimdi gelir mi bize emin değilim Alanya cephesinden dolayı ama fener 'e de gitmez ...

Senin başkanında ikna ya da aracı koyma kabiliyeti yoksa hiç Emre'de suç bulmayalım. Bu biraz da çevre işi , çevren geniş olacak ki aracı koyasın. Menajer falanla da olmuyor işte

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hocam ben başkanı savunmuyorum. Ama ben Galatasaraylıyım başka takımda oynamam diyen adam hele bide sözleşmenin bitimine 6 ay kalmışsa bekler en kötü.Fenere imza atmasını da hiç saymıyorum.Başkana gelirsek yakında Uçankuş tv de falan görürüz boy boy fotolarını

Başakşehirin 1.7 milyonu az geldi de, Fenerin 2si mi yeterli oldu?

Bence mesele para degil, buyuk takim degil diye istemedi Basaki, eger Fenere giderse demekki Galatasarayliyim falan hikayeymiş, 3 buyuklere kapak atmak istiyormusa gelir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hocam ben başkanı savunmuyorum. Ama ben Galatasaraylıyım başka takımda oynamam diyen adam hele bide sözleşmenin bitimine 6 ay kalmışsa bekler en kötü.Fenere imza atmasını da hiç saymıyorum.Başkana gelirsek yakında Uçankuş tv de falan görürüz boy boy fotolarını
Adam zaten reklam yapmak icin en güzel yere geldi . Adamı anası , babası dışında kimse tanımıyordu şimdi Türkiye tanıyor.

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bizimkiler N'Diayeden haric dünyada baska 8 numara yokmu saniyor? Bence Gomis giderse, kiralik gelen oyuncularinin hepsinin satin alma opsiyonu olmali. Adamlar iyi oynarsa satin alip hemen daha yüksek fiyata devam satma opsiyonu olmali elimizde. Tek öyle gelecek 3 seneyi atlatiriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri