Sertan Doğan
10 Numara!
Nontv Akbaba'nın bonservisine 3 milyon euro yazmış.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
21 yaşında çoluk çocuk gelmiş burada millete saldırıyor. Neyse engel koymak en iyisi
SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Jason - Douglas Luiz kiralik paketi yapip bitirelim
halil ibrahim toy gs oyuncu izleme ekip sorumlusu yoksa isim benzerliğimi" fenerbahçe bana 20.000 teklif ettiğinde ben 8.000’e galatasaray’a imza attığım için mutluluktan uçuyordum."
benzer bir versiyonunu emreciğimizden dinleyebiliriz önümüzdeki zaman sürecinde.
Şike ciler 3 e anlaşmışOrtalığı kızıştırıyorlar daha çok para kapayım diye alanyanın ilk günden beri istediği bu biz 3 milyon bile vermiyorduk şimdi fb 4 verdi diyorlar bizden 5 almak için.
Bazı şeylerde yönetime ciddi saygı duyuyorum fakat saçma sapan oyalayıcı açıklamalarından da nefret ediyorum bize şunu söylese yeterli olacak transfer yapamayacağız alt yapıdaki gençlerle oynayacağız herkes tamam der hatta sevinir ama bu belirsizlik bizi bitiriyor Alanya'da çocuk teklif reddetmekten yoruldu bizimkiler hala ağırdan alıyor tamam da daha geçen hafta 3 m euro haberleri vardı Fener'in verdiği aynı parayla biz nasıl anlaşamadık ben yaptığımız teklifin komik bir rakam olduğunu düşünüyorum yoksa bu transfer şimdiye biterdiSen yönetimden daha iyi mi biliyorsun. Başkanımız her şeyi doğru yapıyor

kardeşim ben sadece Galatasarayımın daha iyi oynamasını istiyorum ve emreninde bu konuda bize katkı sağlayacağını düşünüyorum yoksa ********************* alanya başkanınında ali koçunda febeninde febeye giderse emrenindeTamam değil. Yönetim transfer konusunda beceriksiz ama Emre konusundaki tutumları gayet iyi. Kimseyi zengin etme yeri değil burası.
Başkan almadıysa vardır bir bildiği. Büyük Başkan Cengiz ?Bazı şeylerde yönetime ciddi saygı duyuyorum fakat saçma sapan oyalayıcı açıklamalarından da nefret ediyorum bize şunu söylese yeterli olacak transfer yapamayacağız alt yapıdaki gençlerle oynayacağız herkes tamam der hatta sevinir ama bu belirsizlik bizi bitiriyor Alanya'da çocuk teklif reddetmekten yoruldu bizimkiler hala ağırdan alıyor tamam da daha geçen hafta 3 m euro haberleri vardı Fener'in verdiği aynı parayla biz nasıl anlaşamadık ben yaptığımız teklifin komik bir rakam olduğunu düşünüyorum yoksa bu transfer şimdiye biterdi
Kesinleşen bişey yok , bakma sen taraflı medyayaultraslan cimbombomun çocuğu dedi bu bildiğin başka bişeyin çocuğu çıktı. geçmiş olsun beceriksiz yönetime de selam olsun