GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 225

Alper Altun ·

Cevap
8,5K
Okunma
470K
Sayfa
225/426
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jason - Douglas Luiz kiralik paketi yapip bitirelim

Pep, Douglas Luiz'i oynatmak istiyormuş normal şartlarda. Ama çalışma izninden ötürü olmamış.

Bence durum böyleyken avrupa içinde bir yerlere göndermek isteyecektir. Girona'ya gönderebilirler. City ile bir bağlantılar var. Zaten geçen sene de orada oynadı.

Denayer kadroda düşünmedikleri biri olduğundan geçen sene bize verdiler ama Douglas Luiz'i bize vereceklerini sanmam.

Sen yönetimden daha iyi mi biliyorsun. Başkanımız her şeyi doğru yapıyor
Bazı şeylerde yönetime ciddi saygı duyuyorum fakat saçma sapan oyalayıcı açıklamalarından da nefret ediyorum bize şunu söylese yeterli olacak transfer yapamayacağız alt yapıdaki gençlerle oynayacağız herkes tamam der hatta sevinir ama bu belirsizlik bizi bitiriyor Alanya'da çocuk teklif reddetmekten yoruldu bizimkiler hala ağırdan alıyor tamam da daha geçen hafta 3 m euro haberleri vardı Fener'in verdiği aynı parayla biz nasıl anlaşamadık ben yaptığımız teklifin komik bir rakam olduğunu düşünüyorum yoksa bu transfer şimdiye biterdi

"Sarı lacivertliler Emre ile de 4 yıllık mukavele karşılığında anlaştılar. A milli takımda da oynayan Emre Akbaba, Galatasaray ve Beşiktaş’ın da gündemindeydi. Akbaba’nın bugün kendisine teklifte bulunan Abdurrahim Albayrak ile de telefonda görüşüp Fenerbahçe’ye gideceğini ilettiği belirtildi."

Tamam değil. Yönetim transfer konusunda beceriksiz ama Emre konusundaki tutumları gayet iyi. Kimseyi zengin etme yeri değil burası.
kardeşim ben sadece Galatasarayımın daha iyi oynamasını istiyorum ve emreninde bu konuda bize katkı sağlayacağını düşünüyorum yoksa ********************* alanya başkanınında ali koçunda febeninde febeye giderse emreninde

Bu Emre haberlerine medya yazıyor diye inanların yönetime beceriksiz diye eleştiri getirmesi fazlaca ironik bir durum yalnız. Alanya net servis ediyor yalan yanlış bilgileri.

Düşünseniz ya bu üyelerin yönetici olduğunu, her haberde gidip 10 milyonu basarlardı.

Bazı şeylerde yönetime ciddi saygı duyuyorum fakat saçma sapan oyalayıcı açıklamalarından da nefret ediyorum bize şunu söylese yeterli olacak transfer yapamayacağız alt yapıdaki gençlerle oynayacağız herkes tamam der hatta sevinir ama bu belirsizlik bizi bitiriyor Alanya'da çocuk teklif reddetmekten yoruldu bizimkiler hala ağırdan alıyor tamam da daha geçen hafta 3 m euro haberleri vardı Fener'in verdiği aynı parayla biz nasıl anlaşamadık ben yaptığımız teklifin komik bir rakam olduğunu düşünüyorum yoksa bu transfer şimdiye biterdi
Başkan almadıysa vardır bir bildiği. Büyük Başkan Cengiz ?

Emre Fenere gidiyorsa üzülmem demekki Basaksehiri falan daha cok para koparmak icin reddetmiş derim. Eğer dik duruş göstermişse bu süreçte zaten geleceği takım belli

Bizim başkan'a da acayip ayar oldum devlet işlerini takım eksiklerini tamamlayıp transfer döneminden sonra görüşeceğine şu önemli günlerde resmen hala devlet törenleri yapıyor umarım orta sahaya da devlet yardım eder

fenerbahçe den bir bok olmaz hala bu ucuz numaralar ile bizi yenebileceklerini psikolojik üstünlük kurabileceklerini sanıyorlar işte bu yüzden loser sınız gerzek herifler Ali Koç ta gelse bu loser lık değişmez değişmediğini görüyoruz ve göreceğiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri