GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 226

Alper Altun ·

Cevap
8,5K
Okunma
469,9K
Sayfa
226/426
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pep, Douglas Luiz'i oynatmak istiyormuş normal şartlarda. Ama çalışma izninden ötürü olmamış.

Bence durum böyleyken avrupa içinde bir yerlere göndermek isteyecektir. Girona'ya gönderebilirler. City ile bir bağlantılar var. Zaten geçen sene de orada oynadı.

Denayer kadroda düşünmedikleri biri olduğundan geçen sene bize verdiler ama Douglas Luiz'i bize vereceklerini sanmam.
Douglas Luiz tekrar Girona'ya gider mi sanmam, gecen sezon adami rotasyonda kullandilar, Pep duzenli olarak oynayabilecegi takima kiralanmasini ister, zor degil yani

Emre giderse karaktersiz oldugu ve sonunun diğerlerine benzeyeceği kesin.ama bu konu kapansın istedgim bu.zannetmeyinki bize ille de gelsin diyorum.3-4 milyona kesinlikle gelmemeli..belhanda giderse ancak emre akbaba gelsin isterdim.ama şimdilik ndiaye ihtiyac

Yahu yakınmamız Emre’den değil. Bunu anlayın. Bir sürü eksik var ama adım yok. Sanki kulüpte Hoca’dan başka kimse yok. Adam alın diyoruz kötümü diyoruz.Sezon başında Başkan hesap makinesi görse konuşuyordu. Şimdi ortalıkta yok. Bi çıkın taraftarı bilgilendirin. Desinler ki biz bu sene adam almayacaz tek kelime eden namerttir. Ama alacaz deyip saklanmasınlar.

Park dan selamlar
Yürüyüşe çıktım

1534436050588.webp

Garip bir şey yazmamış. Galatasaray yönetimi alternatifsizlikten ötürü seçildiği için tecrübe ve beceri eksiklikleri var. Buna vurgu yapmakta bir sıkıntı yok.

Sana göre yok. Galatasaray başkanını, Ali Koç'u överek onun yanında ezikleştirerek itibarsızlaştıramaz. Makama saygısı olacak. Bu konuda tartışmak istemiyorum senle aynı görüşte olamayız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri