GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 237

Alper Altun ·

Cevap
8,5K
Okunma
469,9K
Sayfa
237/426
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu emre akbaba meselesine bu kadar yorum yapmayacaktım,hep belhanda giderse emre akbaba ve ndiaye gelebilir dedim.hala da cok abartılıyo mevzu.ugrasamıycam işim var

Transferi, onu, bunu falan her seyi gectim de, sampiyon olan takimdan oyuncu satamiyorsan demek ki sorun bizde, Fatih hoca'nin dedigi gibi Galatasaray sadece oyuncu almak ile degil, satmak ile de basarili olmali

En azindan Rodrigues ve Gomis toplam 20-30 milyona yakin bir paraya satilmaliydi

Emre çok abartılacak bir topçu değil bence.Ha gelmesini istermiydim şu ortamda evet.Belhanda dan hiç bir beklentim yok çünkü.Fenerde iş yaparmı zor.Cocuman Giu yu çok seviyor.

Hayırdır bilader sanamı sorcaz ne yazacağımızı öyle bir durummu var?
Ortaligi karistirma cok dikkat cekiyorsun bir tane olumlu mesajın yok ,neymis donk bayern cikarsa rezil olurmus zaten gecen sene bjk super oynadi muhtesem.orta sahasiyla sabahtan beri ne agladin arkadas sanirsin Mpabbe yi kacirdik ,alabiliyorsak alırız alamazsak önümüze bakariz

IMG_20180816_201552.webp

Emre Akbaba transferini görüşmek için Türk Telekom Stadına gelen Alanyaspor başkanı Çavuşoğlu staddan ayrıldı. Galatasaray teklifini €3M’ya yükseltti. Fenerbahçe’nin teklifine rağmen Emre Galatasaray’da oynamak istiyor. Çavuşoğlu yarın yanıtını iletecek. [bipspor]

Ortaligi karistirma cok dikkat cekiyorsun bir tane olumlu mesajın yok ,neymis donk bayern cikarsa rezil olurmus zaten gecen sene bjk super oynadi muhtesem.orta sahasiyla sabahtan beri ne agladin arkadas sanirsin Mpabbe yi kacirdik ,alabiliyorsak alırız alamazsak önümüze bakariz
hahaha sen ne kadar şekilsin öyle ya.Bir kere yazdığımı anlamamışsın.Yukarıda biri yazmış donk la idare ederiz diye ben ona cevap olarak yazdım '' bayern çıkarsa donku top diye oynar'' diye.Olumlu mesajdan kasıtın ney kendi düşündüklerimi yazıyorum.Biz daha iyisini istiyoruz taraftar olarak.Ağlamak filan sen hayırdır kaç yaşındasın?.Kimsenin ağladığı yok.3 aydır 3 tane isim var ndiaye,denayer,akbaba bunlarıda alamıyorsa yönetim ne iş yapıyor.Bu ortalığı karıştırmak mı oluyor?Yazdığın kelimelerin anlamlarını bilmiyorsan yazma.

Konu dışı ama bi ara Felipe Melo konuşuluyordu burada.
Geçen maçını izledim.
İnanılmaz oynuyor gene eskisi gibiydi.
Kiralanma ihtimali olsa keske çok harika olurdu.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hahaha sen ne kadar şekilsin öyle ya.Bir kere yazdığımı anlamamışsın.Yukarıda biri yazmış donk la idare ederiz diye ben ona cevap olarak yazdım '' bayern çıkarsa donku top diye oynar'' diye.Olumlu mesajdan kasıtın ney kendi düşündüklerimi yazıyorum.Biz daha iyisini istiyoruz taraftar olarak.Ağlamak filan sen hayırdır kaç yaşındasın?.Kimsenin ağladığı yok.3 aydır 3 tane isim var ndiaye,denayer,akbaba bunlarıda alamıyorsa yönetim ne iş yapıyor.Bu ortalığı karıştırmak mı oluyor?Yazdığın kelimelerin anlamlarını bilmiyorsan yazma.
41 yasindayim sen.kac yasindasin sekilsiz.insan

"Tedavisi için Almanya’da bulunan Tolga Ciğerci, yarın sağlık kurulumuz tarafından kontrolleri yapılmak üzere İstanbul’a gelecek."

iste bekledigimiz haber

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri