bu emre akbaba meselesine bu kadar yorum yapmayacaktım,hep belhanda giderse emre akbaba ve ndiaye gelebilir dedim.hala da cok abartılıyo mevzu.ugrasamıycam işim var
Sakin kalalımHayırdır bilader sanamı sorcaz ne yazacağımızı öyle bir durummu var?
Sıfır yaratıcılık
Aklıma lazio maçları geldi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ortaligi karistirma cok dikkat cekiyorsun bir tane olumlu mesajın yok ,neymis donk bayern cikarsa rezil olurmus zaten gecen sene bjk super oynadi muhtesem.orta sahasiyla sabahtan beri ne agladin arkadas sanirsin Mpabbe yi kacirdik ,alabiliyorsak alırız alamazsak önümüze bakarizHayırdır bilader sanamı sorcaz ne yazacağımızı öyle bir durummu var?
Zor deplasman larda skora yatilabilirAma kuvvetli oyunu tıkayacak bir ortasaha.
hahaha sen ne kadar şekilsin öyle ya.Bir kere yazdığımı anlamamışsın.Yukarıda biri yazmış donk la idare ederiz diye ben ona cevap olarak yazdım '' bayern çıkarsa donku top diye oynar'' diye.Olumlu mesajdan kasıtın ney kendi düşündüklerimi yazıyorum.Biz daha iyisini istiyoruz taraftar olarak.Ağlamak filan sen hayırdır kaç yaşındasın?.Kimsenin ağladığı yok.3 aydır 3 tane isim var ndiaye,denayer,akbaba bunlarıda alamıyorsa yönetim ne iş yapıyor.Bu ortalığı karıştırmak mı oluyor?Yazdığın kelimelerin anlamlarını bilmiyorsan yazma.Ortaligi karistirma cok dikkat cekiyorsun bir tane olumlu mesajın yok ,neymis donk bayern cikarsa rezil olurmus zaten gecen sene bjk super oynadi muhtesem.orta sahasiyla sabahtan beri ne agladin arkadas sanirsin Mpabbe yi kacirdik ,alabiliyorsak alırız alamazsak önümüze bakariz
41 yasindayim sen.kac yasindasin sekilsiz.insanhahaha sen ne kadar şekilsin öyle ya.Bir kere yazdığımı anlamamışsın.Yukarıda biri yazmış donk la idare ederiz diye ben ona cevap olarak yazdım '' bayern çıkarsa donku top diye oynar'' diye.Olumlu mesajdan kasıtın ney kendi düşündüklerimi yazıyorum.Biz daha iyisini istiyoruz taraftar olarak.Ağlamak filan sen hayırdır kaç yaşındasın?.Kimsenin ağladığı yok.3 aydır 3 tane isim var ndiaye,denayer,akbaba bunlarıda alamıyorsa yönetim ne iş yapıyor.Bu ortalığı karıştırmak mı oluyor?Yazdığın kelimelerin anlamlarını bilmiyorsan yazma.
41 yaşına gelmişin daha üslup nedir bilmiyorsun.Sana mı soracağız burada ne yazacağımızı yığınla admin var.Terbiyesiz.41 yasindayim sen.kac yasindasin sekilsiz.insan