Ali Yılmaz
10 Numara!

anlamadıgın emre akbaba da alt liglerde oynadı.emre akbabanın 22-23 yaşında yaptıklarını dogan can ondan 1-2 yaş küçükken yaptı,24 gol gibi bi istatistik tutturdu 2 senede.geçen sezon 17 takım istedi dogan canı.Fb öyle böyle berke elif barış ferdi gibi adamlarla yerli bir iskelet kurmaya çalışıyor.. İzlediğim kadarıyla elif ve barış da ışık var gibi.. Emre önemli bir isim arkasından çok ağlarsınız kaptırırsak.. Yarın şak diye gelir yabancı sınırı birbirimize bakarız bön bön..
Sergen senin altyapı bilgine araştırmalarına saygım büyük ama k. bakma da bazen fantezi boyutunda konuşuyorsun.. Süper ligde bariz kendini ispatlamış adamla Çorum Erbaa ispatlamış adamı bir tutuyorsun.. Dogan can iyidir kötüdür orasını bilmem ama 3 kulvarda Arap çöpü belhanda - forvet bozması Sinan - 3.lig dışında belirsiz doğanla bir yere varamazsın..
bencede ama illa ki yedek olmasi isteniyor sanirim.emre kötü diyen yok,ama bu kadar zırlamakta yakısmıyo.almanyadan,fransadan pek ala birileri bulunabilir yerli olarak
Mis gibi olur Emre'den 8 numara. Sen altyapı falan takıl teknik taktiğe girme Sergen.emre akbabadan 8 numara falan olmaz.kendisi 10 numara.evet bu sene iyi çıkış yaptı.ama bi önceki sene penaltı harici 4 gol 6 asist.ancak belhanda giderse ndiaye ile beraber gelmesi,dogru olur emrenin.bunu dısında altyapıya bu kadar yatırım yapmısken,hoca acık acık yunuslar formayı alacak demişken cokta yerli diye herkese atlamamak lazım.bu benim fikrim.emre akbaba cok abartılıyo.
Zavallı Alanya başkanı koskoca Galatasaray camiasını kazıklıyor resmen. Fenere gideceği yoktu zaten, güzel fiyat arttırdı.
Beşiktaş, Başakşehir ve Fenerbahçe'nin bizim teklifimizden yüksek olmasına rağmen reddedip ben gönlümdeki takıma gelecem diyen futbolcu büyük futbolcudur profesyonel ne futbolcular gördük Emre gelirse yüreğini koyar belki de Fatih Terim'le beraber büyük bir kaptanımız olacak. Umarım bir an önce gerçekleşirSöylenenler dahilinde konuşmak gerekirse bize gelmeyi bu kadar gönülden isteyen bir adamdan maddi-manevi zarar görmeyiz. Yarın umarım KAP gelir ve bu iş resmiyete bağlanır.
benim izlediğim emreden olmaz,o da senin görüşünMis gibi olur Emre'den 8 numara. Sen altyapı falan takıl teknik taktiğe girme Sergen.
Beni yazmaktan kurtarmissin rengo.Fb öyle böyle berke elif barış ferdi gibi adamlarla yerli bir iskelet kurmaya çalışıyor.. İzlediğim kadarıyla elif ve barış da ışık var gibi.. Emre önemli bir isim arkasından çok ağlarsınız kaptırırsak.. Yarın şak diye gelir yabancı sınırı birbirimize bakarız bön bön..
Sergen senin altyapı bilgine araştırmalarına saygım büyük ama k. bakma da bazen fantezi boyutunda konuşuyorsun.. Süper ligde bariz kendini ispatlamış adamla Çorum Erbaa ispatlamış adamı bir tutuyorsun.. Dogan can iyidir kötüdür orasını bilmem ama 3 kulvarda Arap çöpü belhanda - forvet bozması Sinan - 3.lig dışında belirsiz doğanla bir yere varamazsın..
baptistayı bekledğimiz günlere dönsek keşke,daha saftı.şimdi ergen gibi herşeye atlanıyo,herşeye kolayca ulaşılıyo teknoloji sayesinde.Arkadaşlar foruma Vefa Küçük'ün tavsiyesini uygulatmak lazım. Yine aşırı kasıyor.
benim izlediğim emreden olmaz,o da senin görüşün
Yahu Sergen optimistlikten öleceksin bu gidişle. Biz de istiyoruz altyapıdan oyuncu çıksın da öyle kolay değil takıma direkt monte etmek. Akbaba hazır ve formda adam. 4-3-3' ün sol içinde şahane olur gayet.benim izlediğim emreden olmaz,o da senin görüşün