Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IN
Emre Akbaba - 4 M €
Yuto Nagatomo - 2.5 M €
Henry Onyekuru - 800 B €
Muğdat Çelik - Free

OUT
Luis Cavanda - 2.4 M €
Lionel Carole - 750 B €
Hakan Balta - Free
Iasmin Latovlevici - Free
Koray Günter - Free
Cedric Carrasso - Free
Yasin Öztekin - Free
Umut Gündoğan - Free
Endoğan Adili - Free

Bayağı çöp atmışız be. Seneye son artık. Seneye bitiyor son çöplerin devri inşallah. Bu arada Volkan Pala da gitti sanırım. O da yazılabilir belki.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Standard Liege Cavandayi kadro disi birakmis.

Bu herif yine kampta ciplak falan gezdi galiba.

Son düzenleme:
Fener Alanya spora 3m teklif ediyor ve anlaşma sağlanıyor biz aynı parayi teklif ediyoruz ve oyuncuda bizde oynayacağını dile getirmesine rağmen fenere verecez deniyor ve sonra da bizim başkan cavusoğlu ve Çavuşoğlu ailesine teşekkür ediyor haftaya Alanya maçında şu cavuşoglunun gözlerinin içine bakarak 52 bin kişi hepbir ağızdan teşekkür etsek 90 dakika

TuttoSport, Torino'nun Nice ve Granada ile beraber Galatasaray'ın M'Baye Niang için yaptığı kiralama teklifine sıcak bakmadığı, Sampdoria ile Bordeaux'nun tekliflerini de düşük bulduğunu iddia etti. @Nurullah Fethi

Başkan çıkıp sövecek hali yok.

Biraz saçmalayın 2 dk. Zaten Apo sabah hem şerefsiz Alanya başkanına hem Koç'a güzel giydirdi.

Ne yapacak açıktan düşmanlık mı besleyecek? Bu adamların çoğu bireysel hayatlarında birbirleri ile iş yapıyor biraz mantıklı olun.

M'baye Niang candır inşallah olur valla tam hocanın istediği forvet.

Uzun, hızlı, farklı bölgelerde oynayabiliyor ve fiziği gelişmiş doğal olarak güçlenmiştirde. Hedef forvet oynar.

Halit abi bilirsin kolay kolay söylemem başkan doğru yolda abi.

Şu basın toplantısının sonunda yaptığı açıklama var ya finansla ilgili heh onu TR'de başaracak kulüp başkanını geç, normal şirketlerde başaracak CEO yok. Ekonomi bitik bunu 15 gün önce nasıl yapmış gerçekten şaşırdım.
Başkan sadece başkan değildir. Bazı şeylerle mükellef kardeşim. Dün kendisine baya salladım pasifliklerinden dolayı. Benim fikrim,çıksın desinler ki biz transfer yapamayacağız şu kadar zaman bizde saygı duyalım arkalarında duralım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt