Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardeşim daha önce de konuştuk böyle su topu izlesin falan ayıp ediyorsun.

Ben de Maicon'u beğenen Amreikan Futbolu izlesin derim ki sende onu beğeniyorsun daha önce konuştuk.

Görüşler farklı olabilir ben saygı duyuyorum ama böyle aşağılayıcı şekilde yazarsan tepki veririm.
Ben ikisini de beğeniyorum :D

2 milyona yakın maaş verip tarik yeteneksizini senelerdir kadroya bile almıyoruz yalnız. Gulmezler yani, derin kadro herkese lazım.

GM 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O işte bizim enayiliğimiz adama neredeyse ömürlük sözleşme yapmak oldu.Yerli sınırı vardı o dönem ve yerli alacaksan böyle kazıkları yiyorsun.Bizim mallığımız adama ömürlük sözleşme vermek oldu.2 senelik yapsak kimse adını anmazdı şimdi

Kardeşim daha önce de konuştuk böyle su topu izlesin falan ayıp ediyorsun.

Ben de Maicon'u beğenen Amreikan Futbolu izlesin derim ki sende onu beğeniyorsun daha önce konuştuk.

Görüşler farklı olabilir ben saygı duyuyorum ama böyle aşağılayıcı şekilde yazarsan tepki veririm.
Belhanda ile Maicon aynı mi. Te Allah'im.
Yok çok koşuyor da, yok ondan final paslarini atamıyor da... Hiç izlemesek yutacagiz. 5 metre yakınındaki adama bazooka gibi pas atıyor. Yetenek namına hiçbir şey yok işte. Neyini zorluyorsunuz hala..

Karşılaştırmalı istatistikleri vardı Belhanda vs Akbaba.Her alanda ezmiş.Özellikle de isabet şutta duman etmiş resmen.Böyle bir orta sahaya ihtiyacımız var.Gomis'in hali ortada.Skor yapacak adam lazım artık bize
Emre nin Belhanda nın isabetli çektiği şuttan daha fazla golü var :D

1534547825996.webp

Belhanda ve Maicon konusunda şunu yazmak isterim:

Bruma PSV'ye 5'e satılsın deniyordu adam sene sonunda 15'e satıldı diye yönetime tepki gösterildi

Telles Porto'ya satıldığında herkes bayram ediyordu adama şu an 40 m euro bonservis konuşuluyor

Garry Rodrigues 1 devre'de kötü performans sergiledi diye bu adamı kim buldu böyle scout olur mu derken şu an 10 m euro ve aşağısında satılmaması için herkes tepki gösteriyor

En son örnek Donk'u tüm herkes laubali diyordu bu adamdan bir şey olmaz kazıklandık diyorduk adam geçen sene öyle bir performans koydu ki takım en kritik döneminde şampiyon yaptı.

Bu örnekler çoğaltılabilir o yüzden bir oyuncuyu eleştirirken hemen silmemek gerekir hocamız Fatih Terim eğer ki istemezse gönderilsin derse herkes saygı duyar oynatırsa da adama çöp demek hiçbirimize yakışmaz. Her oyuncu eleştirilebilir ama sürekli eleştirmek ya da övmek doğru değildir yeri geldi mi doğruları da söylemek gerekir. Feghouli ve Belhanda bu takımdaki en yüksek potansiyele sahip oyunculardır onları da en doğru hocayla çalıştırıyoruz eğer ki bunlardan %100 verim aldığımız an bu ikisini geçtim bir tanesi bile bu takımı şampiyon yapar. İkisinden de %100'ün üzerinden performans alırsan Avrupa'da kupa'da getirecek potansiyelleri var ama dediğim gibi daha bu noktayı 1-2 maç dışında göremedik umarım bu sene ikisinin de gerçek performanslarını görebiliriz.

denayer ve juan jesus olsa denenebilir 3lü savunma tabii yalnızca TSL'de :D alışma süreci çok sancılı olur ayriyetten :asd:

muslera
j.jesus serdar denayer
fernando
badou belhanda
feghouli(henry) emre garry
gomis

-------------------------Muslera-------------------------
--Mariano---------Serdar A.---Nagatomo---
----------------------Fernando-------------------------
-------Badou Ndiaye--Emre Akbaba----------
---Feghouili------Belhanda-----Rodrigues---
-----------------------B.Gomis--------------------------

Yedekler ; İsmail Ç. , Maicon , Donk , Onyekuru , Yunus , Muğdat , Linnes , Ozan Kabak , Sinan , Eren , Celil , Doğan Can Davas

Şu sistemi oturtursak varya.. Defansımıza top gelmez...
Önde yaptığımız her baskı rakiplerin anasını ağlatır. Açıkçası ben Hoca'dan bi 3-5-2 taktiği beklemiyor değilim...

Her mac 4-6 gol olur. İddaa'cilar koseyi doner.

Berber ismet > bütün duyumcular ?

Neyse ben yatıyorum. İnşallah yarın başta ultra modern çöp Belhanda, zamcikti Gomis, kağnı reis Maicon ve bitik Feghouli'den en azından birini birilerine iteledigimiz; Tarık ve Tolga denen 2 tanımlanamayan cisimden kurtuldugumuz bir nöbet olur.

Belhandaya video paylaşayım dedim. Adamın doğru düzgün 4 golü var o güzel şutları da milattan önce çekmiş zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt